ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιστρέφει στην Αλγερία ο Μπουτεφλίκα μετά από κύμα διαδηλώσεων εναντίον του

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019, 17:31

KENT728X100 1

Το αεροσκάφος του προέδρου Αμπεντελαζίζ Μπουτεφλίκα αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Γενεύης

Νωρίτερα σήμερα, υπήρξαν τηλεοπτικές αναφορές για ανάπτυξη ισχυρών δυνάμεων ασφαλείας μεταξύ του αεροδρομίου στο Αλγέρι και της προεδρικής κατοικίας στο προάστιο Ζεράλντα.

Προηγούμενα, έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος Μπουτεφλίκα αναμένεται να προσγειωθεί σήμερα το μεσημέρι στην Αλγερία όπως μετέδωσε σήμερα η τηλεόραση μετά την παραμονή του για δύο εβδομάδες, σε νοσοκομείο της Ελβετίας.

Το κυβερνητικό αεροσκάφος της Αλγερίας που τον μετέφερε στην Γενεύη στις 24 Φεβρουαρίου για ιατρική περίθαλψη, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Γενεύης, σήμερα το πρωί.

Ο στρατός της Αλγερίας και οι άνθρωποι του, έχουν ένα κοινό όραμα, δήλωσε ο αρχηγός του στρατεύματος, υποστράτηγος Γκάιντ Σαλάχ, όπως μεταδίδουν τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί.

Ο Σαλάχ δήλωσε επίσης ότι ο στρατός κι ο λαός της Αλγερίας έχουν ισχυρούς δεσμούς, χωρίς να αναφερθεί στις διαμαρτυρίες κατά του προέδρου Αμπντελαζίζ Μπουτεφλίκα.

Η Μπουτεφλίκα επιστρέφει, καθώς ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με σφοδρό κύμα διαδηλώσεων.

Οι διαδηλώσεις με την συμμετοχή χιλιάδων διαδηλωτών οργανώθηκαν και σήμερα στο Αλγέρι, με τους διαδηλωτές να κρατούν σημαίες της Αλγερίας και να φωνάζουν: “Μπουτεφλίκα, δεν θα υπάρξει πέμπτη θητεία.”

Πηγή: ΑΠΕ

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019, 17:34

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!