Νέα αίτηση αποφυλάκισης από τον ηθοποιό

stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019, 00:50

Νέα στοιχεία προσκόμισε στις δικαστικές Αρχές ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί.

«Προσκόμισα με τους δικηγόρους μου κάποια νέα στοιχεία τα οποία απαντούν σε κάθε πιθανό ενδεχόμενο και κάθε πιθανό τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα να έχω τελέσει αυτό το πράγμα σε αυτό τον άνθρωπο. Τα στοιχεία είναι αρκετά. Γενικά ότι αποδεικνυόταν έλεγε μετά ότι είχε κενό μνήμης και δεν θυμόταν. Η διπολική του συμπεριφορά ”σώστε το παιδί” και καπάκι ”αλήτη τι μου έκανες αλήτες τι μου κάνατε θα σας σκοτώσω”. Όταν εγώ άρχισα να συνέρχομαι του ήρθε στο μυαλό η φράση: τι θα πει αυτός τώρα; Υπάρχουν ακόμα πράγματα που δεν τα έχω πει και δεν μπορώ», είπε ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο ηθοποιός στην προσφυγή του επικαλείται τις «καθαρές» τοξικολογικές εξετάσεις όπως επίσης και τις διαδρομές που είχαν γίνει με το ταξί τη μέρα που τον κατηγορεί ο οδηγός πως τον βίασε.

«Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και να δω τα στοιχεία. Δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να τον ενοχοποιεί. Όλες οι εξετάσεις είναι αρνητικές, ο μηνυτής από την άλλη μεριά προσπαθεί να διορθώσει με μία καινούρια κατάθεση το προηγούμενο λάθος. Τα αποδεικτικά στοιχεία μέχρι τώρα βγάζουν τον Γιώργο από τη φυλακή», λέει ο πατέρας του ηθοποιού, Αντώνης Καρκάς.

Η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για την αποφυλάκιση του ηθοποιού αναμένεται να βγει μέσα στις επόμενες μέρες.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019, 00:50

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!