Αφιέρωμα του «Γαστρονόμου» στα τσιπουράδικα του Βόλου

Τα τσιπουράδικα του Βόλου έχουν την τιμητική τους στο εξώφυλλο του περιοδικού «Γαστρονόμος» που κυκλοφόρησε χθες μαζί με την Καθημερινή, αλλά και ξεχωριστά στα περίπτερα. Το περιοδικό έχει κάνει αποστολή στον Βόλο, όπως αναφέρει:  η πόλη που εφηύρε τον μεζέ σε… 24 πιατάκια!  Ένα οδοιπορικό νοστιμιάς με τις καλύτερες διευθύνσεις, πολύτιμα μυστικά, συναρπαστικές ιστορίες, πολύ τσίπουρο και ακόμα περισσότερες λιχουδιές.

Facebook Comments