Έφυγε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βάλλας

MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο της Θεσσαλίας από την απώλεια ενός καλού και μάχιμου δημοσιογράφου, του Δημήτρη Βάλλα, που το όνομά του είχε συνδεθεί με την ιστορική εφημερίδα της Λάρισας «Ελευθερία».

KEN 1

Ο Δημήτρης Βάλλας έδινε τα τελευταία χρόνια γενναία την μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο σήμερα το πρωί  έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 62 ετών.

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, όπου αναφέρονται τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο του δημοσιογράφου Δημήτρη Βάλλα, που απεβίωσε σήμερα το πρωί, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 62 ετών.
Ο Δημήτρης Βάλλας γεννήθηκε στη Λάρισα το 1956. Σπούδασε ιταλική φιλολογία, όμως τον κέρδισε οριστικά η δημοσιογραφία. Συντάκτης της «Ελευθερίας» Λάρισας από το 1986. Μία ολόκληρη ζωή μάχιμος ρεπόρτερ, που λάτρευε το κυνήγι, το ψάρεμα, τη φωτογραφία και τη ορειβασία. Από τους πιο γνωστούς Ραδιοερασιτέχνες στο πανελλήνιο στα μεσαία κύματα.
Μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και επί σειρά ετών συνδικαλιστής. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε και συμμετείχε σε πολλά συνέδρια της ΠΟΕΣΥ και δημοσιογραφικούς αγώνες.
Εκτός από κείμενα έγραφε και στίχους που μελοποιήθηκαν κι έγιναν τραγούδια από Λαρισαίους συμπολίτες τους. Διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας «Φορτούνα» Κουτσοχέρου.
Τα Δ.Σ της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και του ΕΤΑΣ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην σύζυγό του Νίκη, στα δύο του παιδιά και σε όλους τους συγγενείς και φίλους».
Η νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος θα ψαλεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά στη Λάρισα.

error: Content is protected !!