Εκδήλωση Αγροτικού Τομέα της ΝΔ στον Βόλο με Κύρτσο, Βεργίνη, Δούκα και Ζέττα Μακρή

milonas 728x120

Εκδήλωση για τον πρωτογενή τομέα διοργανώνει ο Αγροτικός Τομέας της ΝΟΔΕ ΝΔ Μαγνησίας. Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στον πρωτογενή τομέα και στις σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητές του. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους αγρότες μας να κάνουν το μεγάλο ποιοτικό άλμα και να αφήσουν πίσω ξεπερασμένες πρακτικές του παρελθόντος, περνώντας σε μια νέα εποχή.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας και ο Τομέας Αγροτικού της ΝΟ.Δ.Ε. έχουν την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουν στο ξενοδοχείο Valis Resort (Αγριά, Βόλος) την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:30 στην εκδήλωση με θέμα :

« Ο Αγροτικός Τομέας Πυλώνας Σταθερότητας και Ανάπτυξης: Προκλήσεις & Προβληματισμοί »

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δρ. Ξενοφών Βεργίνης, π. Βουλευτής Λευκάδος Ν.Δ. και Διοικητής ΟΓΑ.

Εισηγητής ο κ. Νικόλαος Δούκας, Φυσικός, ΜΒΑ Γενικός Διευθυντής Ο.Π. Ιπποφαές Ελλάς, « Δυναμικές καλλιέργειες ως μοχλός ανάπτυξης»

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Γιώργος Κύρτσος Ευρωβουλευτής Ν.Δ., Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΡΡ).

Συντονίστρια η κ. Ζέττα Μακρή, π. Υφυπουργός Υγείας

Αποτελεί άμεση προτεραιότητα για τον πρωτογενή μας τομέα η προώθηση συγκεκριμένων πολιτικών μέσω των οποίων θα δοθεί η δυνατότητα στην αγροτική οικονομία να μετασχηματιστεί έξυπνα, αξιοποιώντας την γνώση και την καινοτομία, να συγχρονιστεί με τις παγκόσμιες τάσεις των αγορών και να ενταχθεί σε ένα πλαίσιο μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας και αειφορικής ανάπτυξης.

Και η Νέα Δημοκρατία είναι διατεθειμένη να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις σε αυτό.

error: Content is protected !!