ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλο συνέδριο για τη Ναυτιλία και την Επιχειρηματικότητα στον Βόλο

stergiou
fotou
728x110 3

Για πρώτη φορά πραγματοποιείται στη Θεσσαλία, τέτοιου είδους και μεγέθους συνέδριο μιας και οι ομιλητές είναι άνθρωποι επιρροής, επικεφαλής οργανισμών, επιχειρήσεων και επενδυτικών κεφαλαίων οι οποίοι προέρχονται από τους χώρους της Ναυτιλίας & Logistics, των Funds & Τραπεζών, των Επιχειρήσεων και του Real Estate από την Ελλάδα και την Ευρώπη. Είναι άνθρωποι που «κινούν» την Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά μέσα από τις δραστηριότητες τους και σπάνια δίνεται η δυνατότητα κάποιος να τους παρακολουθήσει όλους μαζί σε ένα συνέδριο. Αυτό θα γίνει στις 16 Μαρτίου στο Domotel Xenia στο Βόλο στο MarePort 2019.

728X100

Οι επισκέπτες από όλη τη Θεσσαλία θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την θεματολογία του συνεδρίου που θα ξεδιπλωθεί σε 2 panels και θα αφορά την γεωστρατηγική θέση της Θεσσαλίας και την δυνατότητα της να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αλλαγή σελίδας της χώρας, καθώς και να ενημερωθούν από τους επαγγελματίες και ιδιώτες επενδυτές σε ποιους τομείς αναζητούν projects στην Θεσσαλική περιφέρεια και ποια είναι τα άμεσα σχέδια τους για την περιοχή αλλά και τι είδους επιχειρηματικές συνέργειες αναζητούν.

Ενδεικτικά:

1ο μέρος: “Port & Logistics”

2ο μέρος: “Export Trading, Business Funding & Innovative Commercial Projects“

Το MarePort 2019 θα δώσει το σήμα της επόμενης ημέρας της τοπικής επιχειρηματικότητας και την υποστήριξη της σε αυτή, και όσοι θα παρευρίσκονται σε αυτό θα καρπωθούν τα οφέλη των πρωτοπόρων συμμετέχοντας σε μια τόσο ιδιαίτερης σημασίας δράση για την Θεσσαλική και Εθνική οικονομία.

Ανάμεσα στους διοργανωτές του MarePort 2019 περιλαμβάνονται και στελέχη που ζούνε στη Θεσσαλία και επιχειρούν διεθνώς οι οποίοι θέλουν με τον τρόπο τους να βάλουν ένα ακόμα λιθαράκι στην ανάπτυξη του μέρους που μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

Η είσοδος στο συνέδριο είναι δωρεάν αρκεί να κλείσετε τη θέση σας κάνοντας εγγραφή στο site: https://mareport20192.webnode.gr/

error: Content is protected !!