ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου έρχεται στο Βόλο στο σωστό… Tάιμινγκ!

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου έρχεται στις 15 Μαρτίου, στο Βόλο. Για μία μόνο βραδιά, θα βρεθεί στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειον, παρουσιάζοντας την ολοκαίνουρια stand-up comedy παράσταση του με τίτλο «Τάιμινγκ».
Ο κορυφαίος Έλληνας stand-up κωμικός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Καινοτόμος, ακούραστος κι ευρηματικός: Εμπνευστής και διοργανωτής του Stand up for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας. Δημιουργός του Comedy Club, της πρώτης stand-up comedy ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους. Ο πρώτος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έκανε την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή περιοδεία που έγινε ποτέ.
Ε, μοιραία ξέρει πότε είναι το σωστό «Τάιμινγκ» για το καθετί. Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Χατζηπαύλου κλείνει τον κύκλο του «Σχεδόν Σαράντα», της 3ης solo παράστασης που ήταν sold out για τέσσερις χρονιές όπου κι αν παίχτηκε, κι ανοίγει έναν καινούριο.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η σωστή στιγμή

Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα.
Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό. Αυτή η παράσταση stand-up κωμωδίας έχει στόχο να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της!

Ταυτότητα παράστασης

Τάιμινγκ
Stand up comedy με τον Γιώργο Χατζηπαύλου

Πού: Κινηματοθέατρο Αχίλλειον, Βόλος. Πότε: Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 21:30
Εισιτήρια: 10 € (προπώληση), 12 € (ταμείο). Προπώληση: Viva.gr & στο κατάστημα Κεχαΐδης (24210 37891). Πληροφορίες: 6976793202
Παραγωγή/Οργάνωση: Αλέξανδρος Ζώης.
Μάθετε πρώτοι όλα όσα ετοιμάζει ο Γιώργος Χατζηπαύλου κάνοντας τακτικά κλικ στο www.xatzi.gr.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: TheNewspaper.gr

error: Content is protected !!