Λάκης Λαζόπουλος για Αλέξη Κούγια: «Μου χώνει τα χέρια μέσα στο πρόσωπο και μου λέει…»

milonas 728x120

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης ο Λάκης Λαζόπουλος με το Αλ Τσαντίρι στο Open, ο οποίος μεταξύ άλλων, έδωσε τη δική του απάντηση για το επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα πως είναι η πρώτη φορά που έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά.

«Όπως ήμουν κι έβλεπα τη Βανδή, είχαμε πάει με τη Μαρινέλλα, καθόμαστε και ξαφνικά νιώθω έναν να με σφίγγει δυνατά, μου γυρνάει το κεφάλι, μου χώνει τα χέρια μέσα στο πρόσωπο και μου λέει “γαμ@@ τον Χρ@@, την Παν@@”. Δεν φαντάζεστε. Όλα γίνονται μέσα σε δευτερόλεπτα, δεν σηκώνομαι από τη θέση μου γιατί ξέρω τι σημαίνει να σηκωθώ…

Βλέπω τους σερβιτόρους, τους κάνω νόημα να τον απομακρύνουν λίγο. Γιατί αυτός κάνει πάντα τη φασαρία της μύγας πριν τη μυγοσκοτώστρα. Κρατάω την ψυχραιμία μου, όπως πάντα, γιατί ξέρω ότι αν σηκωθώ, θα γίνει καβγάς, που το επιθυμεί, θα χαλάσει το πρόγραμμα στο τελευταίο τους βράδυ.

Είναι όλοι αναστατωμένοι, του λέει η Μαρινέλλα “πάρε δρόμο ρε”. Γυρίζω το κεφάλι μπροστά, είναι από πίσω μου και χτυπιέται σαν χταπόδι. Βρίζει, ουρλιάζει, λέει της… Παναγιάς τα μάτια. Πάνε οι πιο μεγαλόσωμοι του καταστήματος, αρχίζει κοπάζει η φωνή λίγο, τον πήγαν εκεί που καθόταν.

Στη συνέχεια βγήκε και είπε στους δημοσιογράφους του ότι πέρασα εγώ και τον είδα και του γέλασα ειρωνικά. Εγώ καλώ το μαγαζί να δώσει στη δημοσιότητα ότι έχουν δει οι κάμερες. Ασφαλώς και δεν τον είδα, ασφαλώς και ήρθε από πίσω μου. Και πριν δύο χρόνια το ίδιο είχε κάνει, όταν ήμουν και έτρωγα με το παιδί μου, έβριζε, έλεγε διάφορα κι έφυγε.

Πρωί, μεσημέρι, βράδυ λέει ό,τι ασυναρτησίες συνδέει. Ότι με έσωσε εμένα από τις κοκαΐνες και από τα σκάφη. Ότι εγώ είμαι αυτός που παίρνει τις ουσίες, αλλά περιέργως χτυπιέται αυτός σαν να έχει πάρει ουσίες. Να υπενθυμίσω ότι εγώ ήμουν μάρτυρας κατηγορίας αυτού μέσα, γιατί ήμουν πριν 20 ώρες εκεί καλεσμένος. Όχι κατηγορούμενος. Άρα δεν χρειάζεται να με απαλλάξει κανένας. Ήμουν μάρτυρας, όχι κατηγορούμενος…».

Δείτε τη συνέχεια στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή:

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!