ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα πρώτα χαμόγελα της Ειρήνης μετά την αποφυλάκιση


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019, 13:47

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Έπειτα από 17 μήνες όπου μετρούσε τις ημέρες μία προς μία, η μόλις 21 ετών Ειρήνη Μελισσαροπούλου έχει πια στα χέρια της το λυτρωτικό έγγραφο της αποφυλάκισής της.

Δίπλα της ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου ο οποίος λίγες ώρες πριν είχε δηλώσει πως είναι πανευτυχής διότι για πρώτη φορά στην καριέρα του διαψεύστηκε.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου κρίθηκε αθώα και μάλιστα ομόφωνα από τους επτά δικαστές της. Έτσι η περιπέτεια της νεαρής που κατηγορήθηκε για διακίνηση και εμπορία κοκαΐνης όταν συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χόνγκ Κονγκ έληξε αισίως. Ωστόσο οι 17 μήνες στις κινεζικές φυλακές είναι κάτι που ενδεχομένως να αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στη ζωή του κοριτσιού.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, «Εκφράζω την χαρά και θα έλεγα, την συγκίνηση μου για την ομόφωνη αθώωση της Ειρήνης. Η άρτια προετοιμασία της υπεράσπισης της επί 17 μήνες και η άψογη συνεργασία με τους συναδέλφους στο Χονγκ Κονγκ απέδωσαν τους καρπούς τους. Ήμουν ως γνωστόν επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα της δίκης λόγω της αυστηρότατης νομοθεσίας που ισχύει στην Κίνα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αισθάνομαι ευτυχής επειδή διαψεύσθηκα…».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019, 13:54

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!