ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήλωση Αλέκου Βούλγαρη για την τοποθέτησή του στην Επιτροπή του Μουσείου της Αργούς

Πρόεδρος της Επιτροπής παρακολούθησης του Μουσείου της Αργούς και επισήμως είναι ο Αλέκος Βούλγαρης, ενώ αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Ντόκο, ο Τέλης Δουλόπουλος, ο οποίος φαίνεται να δέχθηκε πιέσεις από την τοπική Νέα Δημοκρατία.

KEN 4

Ο Αλέκος Βούλγαρης σε δήλωσή του αναφέρει:

«Πάνω από όλα ως επαγγελματίας αρχιτέκτονας μηχανικός με την αρχιτεκτονική, οικοδόμησαν τη ζωή μου και την οικογένειά μου. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ως συνδικαλιστικής και πολιτικός βασίστηκε πάντα στην επιθυμία μου να προσφέρω στον τόπο μου, τους συνανθρώπους μου και τους κοινωνικούς αγώνες μέσα στον χώρο της Ένωσης Κέντρου Παλιά, του ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια και του ΚΙΝΑΛ σήμερα.

Η προσφορά στον τόπο μου είναι συγκεκριμένη και έχει ονοματεπώνυμο. Αυτό που επιθυμώ σήμερα είναι να κλείσω τον κύκλο της ζωής μου με την αρχιτεκτονική όπως ξεκίνησα με το σημαντικό αυτό, για την ανάπτυξη της πόλης μας έργο.

Αυτός και μόνο είναι αποκλειστικά ο λόγος που αποδέχομαι την τιμητική για εμένα πρόταση της δημοτικής αρχής για το μουσείο της Αργούς.
Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία και σχόλια για το γεγονός αυτό δεν με αγγίζουν γιατί η θέση μου είναι ξεκάθαρη και μοναδική.

Τα αξιώματα που υπηρέτησα στην πολιτική τιμώντας τον πολιτικό μου χώρο που με ανέδειξε ανήκουν στο παρελθόν, ο τίτλος και το επάγγελμα του αρχιτέκτονα μηχανικού όμως ήταν και παραμένει για πάντα στη ζωή μου».

error: Content is protected !!