Καταρρέει ο δρόμος [εικόνες]

milonas 728x120

Κεράκια και τούρτα ετοιμάζουν να κόψουν οι εποχικοί κάτοικοι και οι κτηματίες της περιοχής Πλάκας Νεοχωρίου καθότι κλείνει ένας χρόνος τότε  που καταστράφηκε από τις ισχυρές βροχοπτώσεις του περασμένου Μαρτίου ο δρόμος που εξυπηρετεί μια εκτεταμένη περιοχή με ανθρώπους που ασχολούνται με τα κτήματα και όσους έχουν και κατοικίες εκεί, και αρκετούς επισκέπτες ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς και ανοιξιάτικους μήνες .

Το πλάτος του δρόμου λίγο πιο κάτω από την Παναγία Πλάκα ο οποίος έχει φύγει στον γκρεμό,  έχει μειωθεί στο μισό, και συνεχίζει να καταρρέει.

Ο δρόμος φεύγει, οι ντόπιοι και οι περαστικοί βάζουν κάποιες πέτρες να σηματοδοτήσουν τον κίνδυνο, που είναι ιδιαίτερα μεγάλος αφού το σημείο είναι πάνω σε στροφή και πολύ σκοτεινό τα βράδια, αλλά η Πολιτεία δια της Δημοτικής Αρχής είναι εδώ και ένα χρόνο άφαντη. Παρά τις συνεχείς και επίμονες οχλήσεις των κατοίκων δεν έχει μπει ούτε καν σήμανση προς αποφυγή ατυχήματος, πολύ δε περισσότερο για τα όποια έργα αποκατάστασης. Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές της σοβαρότητας του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί, από την μανία της φύσης και την αδιαφορία των υπευθύνων.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

error: Content is protected !!