Απ. Παπαδούλης: Το ειδικό σχολείο της Αγριάς χρειάζεται την προσοχή μας

Με τα προβλήματα του ειδικού σχολείου στην Παιδόπολη της Αγριάς, «συναντήθηκε» χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δ. Παπαδούλης, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «ΒΟΛΟΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του κ. Απόστολο Μιχαλόπουλο, ο οποίος πασχίζει καθημερινά, για να λειτουργεί κανονικά το σχολείο.
Αν και έχει ολοκληρωθεί, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, ένα συγκρότημα, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 7 – 8 παιδιά, αυτό παραμένει κλειστό και υπάρχει κίνδυνος να ζητηθεί επιστροφή της Κοινοτικής επιδότησης, γεγονός που, όπως είπε, ο υποψήφιος δήμαρχος είναι απαράδεκτο.
Αυτό είναι το μεγάλο θέμα για το ειδικό σχολείο, το οποίο έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς μέχρι και 30 παιδιά του νηπιαγωγείου και δημοτικού, κάνει εξαιρετική δουλειά και επιζητά, δικαιολογημένα, την προσοχή του Βόλου.
Κάτι, για το οποίο, ο κ. Απ. Δ. Παπαδούλης δήλωσε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να αγκαλιαστεί και να βοηθηθεί από τους δημότες.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού περιηγήθηκαν στο χώρο και διαπίστωσαν, όπως άλλωστε επισήμανε και ο κ. Μιχαλόπουλος, πως είναι άμεση ανάγκη η βελτίωση των υποδομών του ειδικού σχολείου.

Facebook Comments