Στο Γηροκομείο Βόλου ο Απόστολος Παπαδούλης

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

«Η δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να είναι ενεργά αρωγός σε όλα τα ιδρύματα που υποστηρίζουν ευπαθείς ομάδες και άτομα με ειδικές ανάγκες.

KENT728X100 1

Πρέπει να είναι αρωγός με οποιοδήποτε τρόπο και οικονομικά και υλικά και ηθικά. Η δουλειά που γίνεται σ΄αυτούς τους χώρους, είναι μοναδική, είναι λειτούργημα.

Αυτά είναι θέματα που μπορώ να ανταποκριθώ, είμαι αποφασισμένος να τα προωθήσω και θα επιδιώξουμε, από την αρχή, να πραγματοποιηθούν.

Εδώ, στο Γηροκομείο, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να εξασφαλίσετε σε ανθρώπους που βρίσκονται στη δύση της ζωής, διαβίωση με αξιοπρέπεια, προστασία και σεβασμό».

Αυτά, επισήμανε, ο υποψήφιος δήμαρχος Απόστολος Δ. Παπαδούλης, ο οποίος μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού, επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Βόλου και μίλησαν με τον πρόεδρο του ιδρύματος κ. Παύλο Πάνο, εργαζομένους, καθώς και ηλικιωμένους που φιλοξενούνται εκεί. 

Αναφερόμενος ο πρόεδρος του Γηροκομείου στα θέματα που απασχολούν το ίδρυμα, σημείωσε, τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε για να μειωθούν τα χρέη, με σημαντικά αποτελέσματα.

Είπε επίσης, ότι το ίδρυμα δέχεται μια μεγάλη συκοφαντική επίθεση από τη σημερινή δημοτική αρχή. «Αντιμετωπίζουμε, είπε χαρακτηριστικά, μια περίεργη κατάσταση, καθώς δεχόμαστε ένα συνεχή πόλεμο από τη σημερινή ηγεσία του Δήμου, η οποία μας καταγγέλλει συνεχώς, μας απειλεί και έφθασε στο σημείο να αποκαλέσει το ίδρυμα κολαστήριο». 

Μιλώντας, ο κ. Πάνος, για τα θέματα που θα θέσει στην επόμενη δημοτική αρχή, αναφέρθηκε στην ανάγκη διαγραφής του υπόλοιπου ποσού που χρωστά το ίδρυμα στη ΔΕΥΑΜΒ, καθώς επιτελεί ένα μεγάλο κοινωνικό έργο και χρειάζεται τη βοήθεια της επιχείρησης. Αποκάλυψε δε ότι πριν από τα Χριστούγεννα η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, τους απείλησε με διακοπή της υδροδότησης, μια περίοδο που φιλοξενούνται 125 ηλικιωμένοι. 

«Θέλουμε αρωγούς όλους τους πολίτες ενάντια σε αυτήν τη συκοφαντική επίθεση, που δεχόμαστε συνεχώς και επιδιώκει να πισωγυρίσει το ίδρυμα στις άσχημες μέρες του παρελθόντος, που συναντήσαμε όταν αναλάβαμε τη διοίκηση.»

Ανέφερε, τέλος, ότι από τη νέα δημοτική αρχή θα ζητήσει την παραχώρηση ενός κτιρίου από τα πολλά που διαθέτει ο Δήμος Βόλου και θα επιδιώξει τη δημιουργία μιας σύγχρονη μονάδα χρόνιων παθήσεων που έχει ανάγκη η περιοχή, καθώς και συνεχή συνεργασία με τις κοινωνικές δομές του Δήμου, η οποία σήμερα δεν υπάρχει.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Απόστολος Δ. Παπαδούλης, συνεχάρη τη διοίκηση και τους εργαζόμενους για το μεγάλο έργο που προσφέρουν και συνομίλησε με ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο ίδρυμα. 

error: Content is protected !!