Το τελευταίο τηλεφώνημα στην 59χρονη πριν την εξαφάνιση της στη Λάρισα

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ώρες μεγάλης αγωνίας εξακολουθούν να περνούν οι οικείοι της 59χρονης  Βασιλικής Σιλεβίστας-Κουκουνασούλη, η οποία αγνοείται από την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, όταν και χάθηκαν τα ίχνη της από τη Λάρισα όπου βρισκόταν και είχε έρθει για να επισκεφθεί τους οικείους της για ένα οικογενειακό ζήτημα που αφορούσε την μητέρα της.

Όπως είχε δηλώσει στο onlarissa.gr ο αδερφός της γυναίκας, Ηρακλής Κουκουνασούλης, η αδερφή του διέμενε για λίγες ημέρες μόνη της στο πατρικό της σπίτι, καθώς ζει με την οικογένειά της στη Λαμία. Το μεσημέρι της Κυριακής συνέφαγε με τους συγγενείς της, και έπειτα πήγε να ξεκουραστεί στο πατρικό της. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο αδερφός της προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Μισή περίπου ώρα αργότερα, 6.45 το απόγευμα της Κυριακής, το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο.

Η νέα πληροφορία αφορά το γεγονός ότι  η Βάσω Σιλεβίστας-Κουκουνασούλη, λίγο πριν εξαφανιστεί είχε μια συνομιλία με μια φίλη της από τη Λαμία στις 18:45. Η 59χρονη έδειχνε μια φυσιολογική συμπεριφορά, και τίποτα δεν έκανε την φίλη της να υποψιαστεί κάτι παράξενο. Μετά από αυτό το τηλεφώνημα η 59χρονη χάθηκε από προσώπου γης μυστηριωδώς.

Την ημέρα της εξαφάνισης της φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκή μπλούζα και καφέ μπουφάν. Επίσης, τελευταία φορά εθεάθη στον Άγιο Χαράλαμπο, στην οδό Άκρωνος 9 στη Λάρισα, εκεί όπου βρίσκεται το πατρικό της.

 

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!