Στο συλλαλητήριο κατά της καύσης RDF συμμετέχει το ΕΠΑΜ Μαγνησίας

milonas 728x120

Το Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας καλεί όλους τους κατοίκους του Βόλου να δώσουν ένα δυναμικό και ηχηρό παρόν στο συλλαλητήριο της 16ης Μαρτίου. 

“Ο λαός του Βόλου πρέπει να συνειδητοποιήσει τη δύναμή του και να σταματήσει το έγκλημα που διαπράττεται εναντίον του. Η συνενοχή και η εγκληματική συνέργεια των κατοχικών κυβερνήσεων, πράσινων, γαλάζιων και φούξια είναι δεδομένη. Μόνο εμείς, οι πολίτες αυτής της πόλης, μπορούμε να σταματήσουμε το έγκλημα! 

Η ΑΓΕΤ έχει την άδεια να καίει πάνω από 1.000.000 τόνους σκουπίδια ετησίως κι επειδή δεν επαρκούν τα εγχώρια, καίει και εισαγόμενα, ευρωπαϊκά σκουπίδια, ξεπερνώντας τον μέσο όρο ανά κάτοικο, με βάση τα ευρωπαϊκά δεδομένα, κατά 600 περίπου φορές 

Ο καρκίνος αιωρείται σαν θανάσιμη απειλή πάνω από την πόλη μας. Χτυπάει την πόρτα όλο και περισσότερων συμπολιτών μας και τα κρούσματα αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Η ώρα να χτυπήσει και τη δική μας πόρτα πλησιάζει. Με ευχολόγια, αναμονή, υπομονή ή αδιαφορία η κατάσταση δεν αλλάζει. Μας σκοτώνουν ανενδοίαστα, με τον νόμο τους, για τα κέρδη τους, τους αριθμούς και τα συμφέροντά τους. Τι περιμένουμε; 

Η απάντηση θα δοθεί από όλους μας! 

Τα μέλη της Τ.Ο.Μαγνησίας και ο πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης θα ενώσουν τη φωνή τους με τη φωνή των Βολιωτών. 

Καλούμε τους πάντες σε μαζική κινητοποίηση, τονίζοντας ότι η πάλη για καθαρό αέρα, είναι μέρος του αγώνα για απελευθέρωση της πατρίδας μας και ανάκτηση της χαμένης εθνικής κυριαρχίας μας.”

error: Content is protected !!