Απάντησε ο Δ. Βαϊτσης

stergiou
fotou
728x110 3

Την απάντησή του στο ερώτημα που του έθεσε το TheNewspaper.gr σχετικά με την άποψή του για την καύση απορριμμμάτων από την ΑΓΕΤ, όπου είναι εργαζόμενος και συνδικαλιστής έδωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ν. Καπούλα, Δ. Βαίτσης. Συγκεκριμένα ανέφερε:

728X100

“Η θέση μου για την χρήση εναλλακτικών καυσίμων είναι ξεκάθαρη αμετάκλητη και ταυτίζεται και με τις δύο ιδιότητες μου, ως συνδικαλιστή της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και ως προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΒΟΛΟΥ και υποψηφίου δημ.Συμβουλου της “Έξυπνης Πόλης”. Εναρμονίζεται με τις ευρωπαικες οδηγίες αλλά και με την γραμμή του κόμματος του οποίου και “εκπροσωπώ” στον Βολο όπως άλλωστε απάντησε σε δημόσια ερώτηση και ο αρχηγός της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκης που στηρίζει τον αγώνα μας στις επερχόμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση. Υποστηρίζω την σωστή διαχείριση των απορριμμάτων και τα εναλλακτικά καύσιμα υπό προϋποθέσεις.”

Και το ερώτημα παραμένει: Εκτιμά οτι γίνεται σωστή διαχείριση και καύση από την ΑΓΕΤ ή θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο ενάντια σε αυτή, όπως θα κάνουν πολλά μέλη της παράταξης της οποίας αποτελεί μέλος;

error: Content is protected !!