«Στο λεπτό» με τη δικηγόρο Κατερίνα Γαργάλα

milonas 728x90 1
728x110 2

Η Βολιώτισσα δικηγόρος και στέλεχος της “Δημοκρατικής Ευθύνης” Κατερίνα Γαργάλα απαντά “στο λεπτό” σε δέκα ερωτήσεις του TheNewspaper.gr για τον εαυτό της!

✓ Σαν πας στον πηγαιμό για Βόλο, να εύχεσαι… μόλις φτάσεις να πιεις τσίπουρα με τα φιλαράκια σου. Κατευθείαν από το ταξίδι. Αγαπημένη μου συνήθεια.

✓ Το πιο εκνευριστικό πράγμα που μπορείς να βιώσεις μέσα στο 24ωρο είναι…να βιώσω το κύμα αρνητικής ενέργειας αγενών ανθρώπων χωρίς λόγο και αιτία… είμαι από φύση άνθρωπος της θετικότητας.

✓ Πολιτική, κοινωνικά δρώμενα ή πολιτισμός; Σε μένα οι τρεις έννοιες είναι ταυτόσημες. Πολιτικός πολιτισμός είναι το ζητούμενο της εποχής μας που απουσιάζει και γι’ αυτό ενεργοποιούμαι με πάθος. Άλλωστε νιώθω πιο πολύ διάθεση προσφοράς και μόνο για το συλλογικό καλό παρά πολιτικός με την σημερινή εκδοχή και πολλοί μου λένε οτι είμαι ρομαντική γιατί ένας πολιτικός σήμερα πρέπει να είναι κυνικά ρεαλιστής. Εγώ ανθίσταμαι.

✓ Η μεγαλύτερη αδυναμία σου είναι…η οικογένειά μου.

✓ Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου είναι… οτι είμαι αυτάρκης.

✓ Η τελευταία φορά που μετάνιωσες για κάτι ήταν…που δεν έχω ταξιδέψει όσο θέλω… Μου αρέσει να γνωρίζω κουλτούρες… ανθρώπους άλλων τόπων…γεύσεις…φιλοσοφίες ζωής…μουσικές άλλες, αλλά ευτυχώς αυτό διορθώνεται. Το έχω στο 5ετες πλάνο μου να ταξιδέψω περισσοτερο.

✓ Έρωτας ή αγάπη; Η αγάπη για μένα για οτιδηποτε πάντα εμπεριέχει έρωτα… δηλαδή πάθος, αγάπη ήρεμη, δεν μου ταιριάζει…θέλω και πυροτεχνήματα στην γιορτη της αγάπης.

✓ Τι φοβάσαι περισσότερο; Την κακία των αγενών και κακοπροαίρετων ανθρώπων, την απώλεια αγαπημένων ανθρώπων, τα γεράματα, αλλά και τους κλειστούς χώρους.

✓ Με τι ενθουσιάζεσαι; Με μία ηλιόλουστη μέρα και ένα ποτήρι κρασί.

✓ Αν έπρεπε να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου με μια ατάκα αυτή θα ήταν… μαχήτρια ζωής.

error: Content is protected !!