Ιταλία: Μυστήριο με τον θάνατο μοντέλου

MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019, 02:59

KEN 1

Ο θάνατος του πρώην μοντέλου Ιμάνε Φαντίλ, μάρτυρα στη δίκη εναντίον του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για το σκάνδαλο του “Bunga-Bunga”, καλύπτεται από μυστήριο, η νεαρή γυναίκα φαίνεται να έχει δηλητηριαστεί με ραδιενεργές ουσίες, ανέφερε το Σάββατο ο ιταλικός Τύπος.

Η 33χρονη Ιμάνε Φαντίλ εισήχθη στο νοσοκομείο στις 29 Ιανουαρίου στην περιοχή του Μιλάνου και πέθανε την 1η Μαρτίου, δήλωσε ο εισαγγελέας του Μιλάνου Φρανσέσκο Γκρέκο, ανακοινώνοντας την έναρξη της έρευνας.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, στο νοσοκομείο όπου εισήχθη η νεαρή γυναίκα, διεξάγονται έρευνες για τα αίτια της επιδείνωσης της υγείας της και, αφού δεν βρήκαν τίποτα, έστειλαν τα δείγματα σε ειδικευμένο εργαστήριο στην Παβία.

Επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, η εφημερίδα γράφει ότι τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στις 6 Μαρτίου, πέντε ημέρες μετά το θάνατο της νεαρής γυναίκας, και δείχνουν ότι ο θάνατος της προήλθε “από μίγμα ραδιενεργών ουσιών που δεν είναι δυνατό να βρεθούν συνήθως στο εμπόριο”. Σύμφωνα με τον Πάολο Σεβεζι, συνήγορο της Ιμάνε Φαντίλ, το άτυχο μοντέλο φέρεται να του είπε “ότι φοβόταν ότι θα δηλητηριαστεί”, όπως δήλωσε στο πρακτορείο AGI.

“Λυπάμαι όταν μια νέα πεθαίνει. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ αυτό το πρόσωπο και ποτέ δεν του μίλησα”, δήλωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. “Αυτό που έχω διαβάσει για τις δηλώσεις του πάντα με έκανε να πιστεύω ότι αυτά ήταν κατασκευασμένα και παράλογα πράγματα”, πρόσθεσε.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019, 02:59

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!