Υγειονομικό υλικό από τη Γαλλία παραδόθηκε στον Δήμο Τεμπών

milonas 728x120

Τον Δήμαρχο Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτο επισκέφθηκε στο γραφείο του ο καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας και Κοινωνιολογίας της Επικοινωνίας στην Ανώτατη Ευρωπαϊκή Σχολή Τέχνης κ. Θανάσης Ευαγγέλου από τη Γαλλία.

Στην επίσκεψη του ο κ.Ευαγγέλου ενημέρωσε τον κ. Κολλάτο για την πρόθεση της γνωστής γαλλικής εταιρίας  που πρόσφερε υγειονομικό υλικό στα νοσοκομεία της Λάρισας και την επιθυμία του ίδιου να παραδοθεί υλικό  στο Κέντρο Υγείας Γόννων και στο Αγροτικό Ιατρείο  Πυργετού στην περιοχή της ιδιαίτερης πατρίδας του .

Ο κ .Κολλάτος ευχαρίστησε τον καθηγητή κ.Ευαγγέλου για την πολύτιμη βοήθεια του και την προσφορά υγειονομικού υλικού από την γαλλική εταιρία στην Λάρισα αλλά και του ίδιου να παραδοθεί συγκεκριμένη ποσότητα σε ιατρεία του Δήμου μας. Αξίζει να σημειωθεί μέσω  της ελληνικής Πρεσβείας στη Γαλλία βρέθηκε η λαρισαϊκή εταιρεία που ανέλαβε να μεταφέρει το υλικό από τη Γαλλία στη Λάρισα, μαζί με τη βοήθεια γνωστών εταιρειών μεταφορών από τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα.


Τέλος ο κ. Κολλάτος σε ανάμνηση της επισκέψεως του καθηγητή  κ.Θανάση Ευαγγέλου στο Δήμο Τεμπών παρέδωσε αναμνηστική γυάλινη πλακέτα με χαραγμένο το χάρτη του Δήμου   .

Ακολούθησε η παράδοση του υγειονομικού  υλικού  στο Κέντρο Υγείας Γόννων όπου παρέλαβε η Διευθύντρια κα Θεοδώρου – Πετρωνίτη Μαρία . Στην παράδοση του υλικού παραβρέθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος Λάρισας κ.Απόστολος Σουρλατζής η πρώην αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Τσιόπα  και η πρόεδρος του Σωματείου «ΔΡΥΑΣ» κ. Κατερίνα Κόσσυβα.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!