ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Απορρίπτω τον χαρακτηρισμό… σύμβολο του σεξ! Να το γράφατε για τον Γεωργούλη, να το καταλάβω»

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και τους Γιάννη Χατζηγεωργίου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη και απάντησε μεταξύ άλλων με χιούμορ για τον χαρακτηρισμό… σύμβολο του σεξ!

ΑΝΤΙΣΤΑΡ

«Για να δηλώνεις ή να σε χαρακτηρίζουν “αντιστάρ”, πρέπει, για κάποιο λόγο, να θεωρείσαι και “σταρ”. Δεν νιώθω έτσι, προφανώς. Κι έτσι λέω να απορρίψω τον όρο. Μέσα στο “MasterChef” είμαστε τρεις μάγειρες, τους οποίους, για κάποιο λόγο, μας επέλεξαν, περνάμε καλά, και μάλλον γι’ αυτό τον λόγο έχει και το παιχνίδι ανταπόκριση».

Ούτε sex symbol είστε; Είχαμε κι ένα opinion τις προάλλες στο «Down Town», για το αν είστε, πράγματι, σύμβολο του σεξ…

(γελάει) Άλλο φιάσκο κι αυτό! Ευχαριστώ πολύ για τους χαρακτηρισμούς, είναι κολακευτικό, αλλά τους απορρίπτω ευγενικά γιατί δεν νιώθω έτσι. Δεν μπορώ να εξυπηρετήσω αυτούς τους «ρόλους». Είναι και θέμα DNA. Το να το γράφατε για τον κύριο Γεωργούλη, να το καταλάβω…

Σας πειράζει που θα βάλουμε τίτλο στη συνέντευξή σας «ο αντιστάρ»;

Όχι, δεν με πειράζει καθόλου. Εσείς το λέτε (γελάει).

ΒΙΑΖΟΜΑΙ

«Βιάζομαι, γι’ αυτό και κάναμε και καιρό να μιλήσουμε. Και η βιασύνη, τελικά, δεν είναι προτέρημα».

Μας «βασανίσατε», είναι η αλήθεια, μέχρι να καταφέρουμε τελικά να μιλήσουμε…

Φταίω εγώ γι’ αυτό! Απολογούμαι.

Για να καταλάβουμε, δεν έχετε καλή σχέση με το κινητό σας;

Έχω χείριστη σχέση με το κινητό μου! Δεν αγοράζω ποτέ ακριβά κινητά, είναι μονίμως ραγισμένη η οθόνη του κινητού μου, αλλά η αλήθεια είναι, επειδή είμαι λιγάκι της παλαιάς σχολής και με την τεχνολογία δεν τα ‘χω πολυκαταφέρει, χάνω πολλά μηνύματα, πολλές κλήσεις, πολλά e-mail – και κάποιοι παρεξηγούνται, γιατί νομίζουν ότι δεν τους απαντάω επί τούτου. Δεν αποθηκεύω, για παράδειγμα, νούμερα νομίζοντας ότι θα τα θυμάμαι, αλλά μετά τα ξεχνάω ή παίρνω πίσω κάποιον άλλον, ενώ είναι κάποιος άλλος, ή επειδή χάνω μονίμως το κινητό μου μού κάνω αναπάντητες από το σταθερό του σπιτιού μου για να το ακούω να βαράει και, φεύγοντας απ’ το σπίτι, μπορεί να καλέσω πίσω στο σταθερό του σπιτιού μου για να δω ποιος μ’ έχει πάρει (γελάμε)!

Τραγικό…

Άστε!

error: Content is protected !!