Απολογιστική συνέλευση της Ένωσης Μικροπωλητών Λαϊκής Αγορλας στον Βόλο

stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Απολογιστική συνέλευση διοργανώνει η Ένωση Μικροπωλητών Λαικής Αγοράς Μαγνησίας.Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

KENT728X100 1

Κλείσαμε τον πρώτο χρόνο της τέταρτης τριετούς θητείας στο Δ.Σ. της ενώσεως και σύμφωνα με το καταστατικό είναι η ώρα για την ετήσια απολογιστική μας συνέλευση. 

Γι’ αυτό σας καλούμε την ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ “ΟΕΒΕΜ” (πρώην Ταχυδρομείο), στις 6:30΄ μ.μ. στην ετήσια απολογιστική συνέλευση. 

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα γίνει την επόμενη ΤΕΤΑΡΤΗ 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα. Η παρουσία σας, ιδιαίτερα γι’ αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύουμε σ’ ένα οικονομικό – κοινωνικό – πολιτικό περιβάλλον, τόσο ρευστό που θυμίζει περιοχή “κινούμενης άμμου”, δεν είναι μόνο επιτακτική ανάγκη, αλλά και απαραίτητα χρήσιμη για να δώσουμε ενωμένοι και αποτελεσματικά τον αγώνα της επαγγελματικής μας και όχι μόνο, ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!!! 

Επίσης, όλοι μαζί, με βάση τα νέα δεδομένα, μετά το τέλος της διαδικασίας ανανέωσης, θεώρησης των επαγγελματικών αδειών, να βρούμε τον τρόπο που θα γίνει η απορρόφηση, αφομοίωση των κενών θέσεων, έτσι ώστε να μην παρεισφρήουν οι παράνομοι. Ακόμη στο πλαίσιο της επανεκκίνησης θα δοθούν τα έξι μέτρα σε όσους τα θέλουν. Ο πιο ανώδυνος τρόπος είναι η μετατόπιση, σύμπτυξη των θέσεων, μιας και η κλήρωση δεν προβλέπεται νομικά, απαγορεύεται και η μοριοδότηση είναι χρονοβόρα και έχει πολλά εμπόδια, που δημιουργούν προβλήματα στην ευνοϊκή, αναλογικά δίκαιη έκβαση της διαδικασίας. Για όλα τα παραπάνω, λοιπόν!! Η παρουσία σας κρίνεται ζωτικής σημασίας για το μέλλον της εργασίας μας!! 

error: Content is protected !!