Εργατικό Κέντρο Βόλου: Σε εγκληματική εξελίσσεται, πλέον, η δράση του ΠΑΜΕ!

banner
milonas 728x120

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου καταγγέλλει μετά βδελυγμίας την προσχεδιασμένη και συστηματική επίθεση από το ΠΑΜΕ κατά του πυρήνα του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, που εκδηλώθηκε με βία, οργανωμένες επιθέσεις, καταλήψεις, απειλές, προπηλακισμούς και εκφοβισμούς, και οδήγησε στην παρεμπόδιση άσκησης του θεμελιώδους δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, και στην αναβολή του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, στην Καλαμάτα και που επαναλήφθηκε και στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας στην Αθήνα.

   Η σοβαρότητα της κατάστασης, που τείνει να πάρει τα χαρακτηριστικά επικίνδυνης αντιδημοκρατικής δράσης, από μια, –όπως ενσυνείδητα εξελίσσεταιεγκληματική Οργάνωση φασιστικού τύπου, επιβάλλει την άμεση παρέμβαση της Συντεταγμένης Πολιτείας, για το άμεσο σταμάτημα της εξάπλωσής της.

  Η επίσης επικίνδυνη απάθεια που επιδεικνύει η Κυβέρνηση, παρά τις έγκαιρες προειδοποιήσεις, απέναντι σαυτή την εγκληματική δράση του ΠΑΜΕ, αν δεν ενθαρρύνει την επιχειρούμενη καταστολή των Δημοκρατικών λειτουργιών, σίγουρα οδηγεί σε επικίνδυνες αποκλίνουσες καταστάσεις.

Προειδοποιούμε ότι αυτές οι ενέργειες δεν θα αφεθούν να περάσουν και θα απαντηθούν πιά απτους ίδιους τους εργαζόμενους. Ωστόσο, καθιστούμε, υπεύθυνους, όλους εκείνους, που καθυστερούν να «δουν» τις επικίνδυνες τροπές, αφήνοντας ασύδοτη την εγκληματική Οργάνωση των μπαχαλάκηδων του ΠΑΜΕ, που πλέον δεν ορρωδεί προ ουδενός, ακόμη και μπροστά στον διαφαινόμενο κίνδυνο να υπάρξουν από την άσκηση βίας τους, και ανθρώπινα θύματα!

error: Content is protected !!