Στη φυλακή ιερέας του Βόλου που ασέλγησε σε 12χρονη και η 31χρονη μητέρα της!

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Την πόρτα της φυλακής πέρασε ένας 81χρονος ιερέας από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Μεικτό Ορκωτό Κακουργοδικείο Λάρισας για ασέλγεια σε ανήλικο.

Την υπόθεση είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας τον περασμένο Μάιο το TheNewspaper.gr και είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Παράλληλα, καταδικάστηκε και η 31χρονη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού, στο οποίο ασέλγησε ο ιερέας, καθώς ήταν σε πλήρη συνενόηση με τον κληρικό και εξέδιδε την κόρη της με αμοιβή.

Στον καθένα εκ των δύο κατηγορούμενων επιβλήθηκε από το Κακουργιοδικείο ποινή κάθειρξης 8 ετών, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη και έτσι και οι δύο καταδικασθέντες οδηγήθηκαν στις φυλακές.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν εντοπίσει σε καφετέρια τον ηλικιωμένο άνδρα μαζί με τη μικρή μαθήτρια, τους φάνηκε ύποπτη η υπόθεση, ακολούθησαν το ζευγάρι και τους έπιασαν επ αυτοφώρο στην παραλία του Αναύρου.

Όπως αποκαλύφθηκε η 12χρονη είχε συναντήσει τον ιερέα έξι φορές, ενώ τόσο ο ίδιος ο κληρικός όσο και Βουλγαρικής καταγωγής μητέρα αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

 

 

Φωτο: αρχείου / Ηλ. Σακελλάρης

error: Content is protected !!