ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μας απειλούν για να εγκαταλείψουμε την υπόθεση»


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019, 00:11

KEN 4

Κραυγή αγωνίας και απόγνωσης από τον αδερφό της Ειρήνης Λαγούδη. Εχουν γίνει εφιάλτης οι απειλές που δεχόμαστε! Τί λέει αποκλειστικά στον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο και το IONIONFM.

Γιώργο είναι αλήθεια πώς δέχεσται απειλές και εσύ αλλά και τα παιδιά της Ειρήνης; 

Μετά τον θάνατο της Ειρήνης εδώ και 14 μήνες και έπειτα από την μη έγκριση των ομάδων διαχείρισης της υπόθεσης η οικογένεια έχει υποστεί μεγάλο ψυχολογικό πόλεμο μέσω των social media αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Η οικογένεια της αδερφής μου αλλά και η δική μου όπως και ο άμεσος συγγενικός περίγυρος έχει υποστεί τεράστια ηθική βλάβη. Με προσβλητικά μηνύματα στα social αλλα και στα προσωπικά μας κινητά – στον προσωπικό και εργασιακό μας χώρο.

Έχουν προβεί σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων (δημιουργία ψεύτικων προφίλ της οικογένειας, πλαστά e mail – αποστολή απειλητικών μηνυμάτων του τύπου: ξέρουμε την ακριβή διεύθυνση της κατοικίας διαμονής σου, θα μας δεις μπροστά σου – αλλά και ανακοίνωση προσωπικών στοιχείων στο διαδίκτυο)

Πιστεύεις πώς όλα αυτά γίνονται για να σταματήσετε να ψάχνετε την αλήθεια για τον θάνατο της αδερφής σου; Και αν ισχύει αυτό εσύ θα σταματήσεις να αναζητάς την αλήθεια;

Δεν μπορώ να σκεφτώ κατι άλλο. Προφανώς κάποιοι αποσκοπούν στον αποπροσανατολισμό της υπόθεσης και στη ψυχολογική πίεση της οικογένειας για να κλείσουμε την υπόθεση και να εγκαταλείψουμε. Το προσπαθούν με ποικίλους τρόπους.

Επιμένεις να πιστεύεις πώς πρόκειται για δολοφονία, εσύ όπως και το μεγαλύτερο μέρος της κοινής γνώμης, αν όμως δεν αποδοθεί η Δικαιοσύνη που περιμένετε, τί θα κάνεις; Σκέφτηκες κάποια στιγμή να τα παρατήσεις; 

Είναι δολοφονία! Θα προσπαθώ μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι! Πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους. Ή ταν ή επί τας!

Πιστεύεις πώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος από την αρχή για την εξυχνίαση της υπόθεσης; 

Ο χρόνος Δημήτρη σταμάτησε όταν δολοφόνησαν την Ειρήνη. Θα την βρω την άκρη είτε χάθηκε είτε όχι πολύτιμος χρόνος.

Πηγή: ionionfm.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019, 00:21

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!