ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο τραγούδι από τον Βολιώτη Σπύρο Αποστόλου [βίντεο]

milonas

Ο Βολιώτης Σπύρος Αποστόλου, μετά το πρώτο του Single με τίτλο «Υγρός Ψαλμός» σε συνεργασία με την εξαιρετική μουσικό, τραγουδίστρια και συνθέτη, κ. Ναταλία Ρασούλη, μας παρουσιάζει το νέο του single σε μια οπτικοακουστική μορφή με τίτλο «Δράμα το γράμμα». Ένα αρκετά πειραματικό τραγούδι με έντονα στοιχεία των συγκροτημάτων όπως: Opeth , Katatonia, και πολλών άλλων αξιόλογων σχημάτων της διεθνούς, του σκληρού ήχου βιομηχανίας.  

Στο τραγούδι συμμετέχει η εξαιρετική τραγουδίστρια, Παναγιώτα Πέτση, ενώ στίχους υπογράφει ο τραγουδοποιός, Απόστολος Καμακάς.

Μουσική: Σπύρος Αποστόλου 

Στίχοι: Απόστολος Καμακάς 

Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν στο Underhouse studio στο Βόλο από τους: 

Σπύρο Χαρμάνη και Λάμπρο Ζαφειρόπουλο 

Το Mastering έγινε στο studio Suncord Audiolab στα Ιωάννινα από τον : Αχιλλέα Καλαντζή (Varathron, Aenaon)

Υπεύθυνος για τη δημιουργία του lyric video είναι ο Στράτος Κουντουράς (Varathron) 

Στο τραγούδι «Δράμα το γράμμα» συμμετείχαν οι μουσικοί: 

Σπύρος Αποστόλου: Κιθάρα, φωνή 

Παναγιώτα Πέτση: Φωνή 

Σπύρος Χαρμάνης : ηλ.κιθάρα , τύμπανα 

Λάμπρος Ζαφειρόπουλος: sound effects 

Ανέστης Κουρδής: Μπάσο

Βιογραφικό

Ο Σπύρος Αποστόλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Η μουσική είναι στη ζωή του από πολύ μικρή ηλικία. Έχοντας ξεκινήσει με παιδικά μαθήματα μουσικής (σύστημα ορφ και θεωρία) ταυτόχρονα διδάσκεται κλασική κιθάρα στο δημοτικό ωδείο Βόλου από την κα. Ζουμπέκη Κατερίνα.

Στο γυμνάσιο ξεκινάει μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας και παράλληλα συμμετέχει σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις του δήμου Βόλου

Από το 1999 έως και σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλούς και αξιόλογους καλλιτέχνες ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές δισκογραφικές δουλειές.

Από τα τέλη 2017 αρχές 2018, σε συνεργασία με τον μουσικό και στιχουργό Απόστολο Καμακά, αποφασίζει να μπει στο studio για την δημιουργία της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς.

Facebook Comments

error: Content is protected !!