ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνάντηση αντιπροσωπείας Ολυμπιακού Βόλου με Δωροθέα Κολυνδρίνη

Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδίνη είχε αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού Βόλου, όπου και συζητήσαν διάφορα θέματα που αφορούν τον σύλλογο, με κυρίαρχο θέμα αυτό της ανακατασκευής του γηπέδου του ΕΑΚ, το οποίο αποτελεί παραδοσιακή έδρα του Ολυμπιακού. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

KEN 4

«Το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019 αντιπροσωπεία της διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου 1937 αποτελούμενη από τον γενικό γραμματέα Δημήτριο Μουρτζίνο και τον υπεύθυνο δημοσίων Σχέσεων Κυριάκο Κυριακόπουλο συναντήθηκε κατόπιν αιτήματος του συλλόγου με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κα Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της ενημέρωσης του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη επί θεμάτων αρμοδιότητας της Περιφέρειας που ενδιαφέρουν άμεσα τον σύλλογο μας.

Οι εκπρόσωποι του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 έθεσαν στην κα αντιπεριφερειάρχη μία σειρά ζητημάτων που αφορούν τον σύλλογο, αλλά και θέματα που απασχολούν όλα τα αθλητικά σωματεία.

Το θέμα βέβαια που κυριάρχησε στην συζήτηση και αφορά άμεσα τον σύλλογο μας είναι η ανακατασκευή του γηπέδου του ΕΑΚ, που αποτελεί την παραδοσιακή έδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος και η ενημέρωση του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου για την εξέλιξη του θέματος της χρηματοδότησης του από την Περιφέρεια.

Η κα Κολυνδρίνη μας έκανε γνωστό ότι η χρηματοδότηση του έργου με το ποσό των 250.000 ευρώ  ή και παραπάνω, αν χρειαστεί, έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, είναι σε ισχύ και θα διατεθεί όταν ο Δήμος Βόλου καταθέσει μελέτη έργου με εξασφαλισμένη την συνολική χρηματοδότηση του έργου αναβάθμισης του ΕΑΚ.

Στο σημαντικό θέμα της συμβολής της Περιφέρειας στην ανάπτυξη των υποδομών των τμημάτων των ερασιτεχνικών σωματείων, μέσω εκδηλώσεων, η κα αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε ότι η ίδια και οι συνεργάτες της θα σταθούν αρωγοί και σύμβουλοι, όπως κάνουν πάντα, για κάθε ερασιτεχνικό σωματείο που έχει συμμετοχή και παράδοση στην αθλητική ζωή της πόλης».

error: Content is protected !!