Από τον Βόλο ο νέος Περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

stergiou
fotou
728x110 3

Ο πρώην διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Γιώργος Δοδοντσάκης αναλαμβάνει τη σκυτάλη στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας στη θέση της Ελένης Αναστασοπούλου.

728X100 3

Ο Γιώργος Δοδοντσάκης είναι φιλόλογος, κάτοχος Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού Τίτλου του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ με διδακτικό έργο σε όλους τους τύπους σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στο Ευρωπαϊκό σχολείο του Λουξεμβούργου. Έχει διατελέσει Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων στο νομό Τρικάλων από τον Αύγουστο του 2007 έως τον Αύγουστο του 2010. Από τις 13 Αυγούστου 2010 έως και τις 31 Ιανουαρίου 2016 υπηρέτησε ως Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Μετά από δύο έτη διδασκαλίας στη σχολική μονάδα στην οποία ανήκει οργανικά, επιλέχτηκε στη θέση του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου στο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας.

Έχει παρακολουθήσει ως εισηγητής ή ως σύνεδρος σεμινάρια και ημερίδες στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, ενώ έχει διατελέσει επί σειρά ετών επιμορφωτής στο ΠΕΚ Λάρισας και σε προγράμματα άλλων φορέων. Στο συγγραφικό του έργο εντάσσονται δύο βιβλία του: 1. “Η προσωπογραφία του Ε. Π. Παπανούτσου. Ο παιδαγωγός και ο πολιτικός της εκπαίδευσης”. εκδ. “Σύγχρονη Εκπαίδευση”, Αθήνα, Δεκ.1995, σ. 158 και 2. «Κοινή Πορεία στην Εκπαίδευση -Μια άλλη στρατηγική- Συνεργασία Γονέων και εκπαιδευτικών», εκδ. Δαρδανός, Αθήνα, Απρ. 2001, σ. 329, καθώς και δημοσιεύσεις του σε επιστημονικά και άλλα περιοδικά αλλά και σε εφημερίδες.

error: Content is protected !!