Την Δωροθ. Κολυνδρίνη συνάντησε η Έλενα Ράπτη

milonas

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση είχαν οι αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη με την Έλενα Ράπτη, μέλος του Μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Η αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την κ. Ράπτη για τα έργα που έχουν γίνει στη Μαγνησία και όσα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στη συνέχεια η κ. Ράπτη δήλωσε:

«Μια πεφωτισμένη γυναίκα πολιτικός η οποία, παρότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, έχει αποδείξει οτι δεν φοβάται τη σκληρή δουλειά, το προσωπικό κόστος και τις θυσίες προκειμένου να σχεδιάσει και να υλοποιήσει τις απαραίτητες παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινοτητας των πολιτών της Μαγνησίας, όλων μας.
Η εικόνα που μου μετέφερε, παραστατική.
Έργα αμέτρητα, ατελείωτες εργατοώρες δουλειάς, πολλές όμως και οι αγκυλώσεις.
Μεταφορά αρμοδιοτήτων από το Κράτος προς τις Περιφέρειες δίχως την αντίστοιχη μεταφορά οικονομικών και ανθρώπινων πόρων(ενδεικτικά, θα παραθέσω οτι σε όλη την Περιφέρεια υπηρετούν ως επόπτες υγείας μονο 2 ιατροί, κανένας τοπογράφος, κανένας συγκοινωνιολόγος κ.ο.κ), μη οικονομική αυτοτέλεια, γραφειοκρατία είναι μερικά μόνο απο τα κύρια λειτουργικά και διοικητικά εμπόδια, που αν αρθούν, θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση αποδοτικότητας στην προαγωγή του κοινωνικού έργου της Περιφέρειας και της δημόσιας διοίκησης, εν γένει.
Καλή δύναμη στην Αντιπεριφερειάρχη των έργων, μόνο θα ευχηθώ, γιατί όλα τα άλλα τα καταφέρνει-ούτως ή αλλως-μόνη της!»

Facebook Comments