Φεράντο: Σε μια εβδομάδα αλλάξαμε τρία μπακ

milonas

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο Βόλος από τα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά και ο Χουάν Φεράντο δήλωσε ευχαριστημένος στη συνέντευξη Τύπου.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Είναι φυσιολογικό ότι ο Πλατανιάς ανέβασε την πίεσή του. Είναι μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Προσπάθησε να βρει τον ελεύθερο χώρο πίσω από τις πλάτες μας στην αμυντική μας διάταξη.
Στη συνέχεια, ο διαιτητής αποφάσισε να βγάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ντεντάκη και μετά έγινε ένα ολοκληρωτικά διαφορετικό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε αμυντικά την ασφάλειά μας, τη στιγμή που ο Πλατανιάς έβαλε πολλούς παίκτες στην επίθεση. Είμαι χαρούμενος γιατί δεν είχε καθαρές ευκαιρίες ο Πλατανιάς. Για μας είναι πολύ σημαντική η Τετάρτη που ακολουθεί, καθώς παίζουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας και είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που έχουν «χτυπήσει» την ομάδα του το τελευταίο χρονικό διάστημα, αποδίδοντας σε αυτά τη μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές.
«Σε αυτά τα παιχνίδια είχαμε πολλά προβλήματα, πολλούς τραυματισμούς και πολλές κόκκινες κάρτες. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια ειδικότερα έχω αλλάξει πολλούς παίκτες στην αμυντική μας διάταξη. Αυτή η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Δεν είναι δικαιολογία, γιατί έχουμε καλούς παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, αλλά έχουμε πολλά προβλήματα.
Την επόμενη χρονιά μπορεί να πάρουμε… τρία μπακ, αλλά αυτή τη στιγμή, σε μια βδομάδα, αλλάξαμε τέσσερα μπακ. Δεν θέλω να τα σκέφτομαι αυτά και να τα χρησιμοποιώ σαν δικαιολογία, προσπαθούμε να βρούμε άμεσα τις λύσεις. Σήμερα έπαιξε ο Καρρίκι στην αριστερή πλευρά και είμαι πολύ χαρούμενος, πήγε πολύ καλά και έχουμε τώρα δύο μέρες για να προετοιμάσουμε την ομάδα για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο», δήλωσε ο Φεράντο.
Τέλος, για τον τραυματισμό του Καρρίκι σχολίασε: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Θα περιμένουμε τι θα μας πει ο γιατρός. Είμαι πολύ χαρούμενος όμως γι’ αυτόν, γιατί είναι ένας παίκτης που έχει πολύ καλή σκέψη. Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης».

Facebook Comments