ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Π. Ηλιόπουλος για αντιδράσεις: Γραφικές φιγούρες του ΚΚΕ

milonas
Aπάντηση στις ανακοινώσεις καταδίκης της παρουσίας του Παναγιώτη Ηλιόπουλου σε εκδήλωση σχολείου στον Αλμυρό δίνει σήμερα ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, κατευθύνοντας τα βέλη του κυρίως προς το ΚΚΕ.
Συγκεκριμένα σε δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:
«Το παρόν έδωσε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος το προηγούμενο Σάββατο 16 Μαρτίου στην Ημερίδα που διοργάνωσε το 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού μαζί με κλιμάκιο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της «Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία», της παράταξης που στηρίζει η Χρυσή Αυγή στις περιφερειακές εκλογές.
Την ενημερωτική εκδήλωση που είχε τίτλο «Τα προβλήματα που μας απασχολούν» διοργάνωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού στο Πολιτιστικό κέντρο του Αλμυρού. Όπως επεσήμανε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος δέχθηκε μετά χαράς να παραστεί σε αυτήν την εκδήλωση, μια πρωτοβουλία νέων παιδιών, τα οποία αγωνιούν για τον μέλλον τους.
Ο βουλευτής Μαγνησίας τόνισε ότι «η νεολαία είναι η αυγή του Έθνους, γι’ αυτό πρέπει να εγκύψουμε πάνω από τα προβλήματα των νέων και η Πολιτεία να σταθεί αρωγός τους». Όπως υπογράμμισε, «οι νέοι πρέπει να διαβάζουν Ιστορία, καθώς όπως είχε πει ο μεγάλος Βρεταννός ηθοποιός Πίτερ Ουστίνοφ, «Η Ιστορία είναι όπως οι καθρέπτες του αυτοκινήτου. Κοιτώντας πίσω, καθορίζεις την πορεία σου εμπρός». Αυτή τη Νεολαία θέλουμε. Μια Νεολαία άλκιμη, εύρωστη, με Αρχές και Ιδανικά, μακρυά από φθοροποιά πρότυπα, από παρακμιακές τάσεις, από τα ναρκωτικά».
Οι γραφικές φιγούρες του ΚΚΕ καταδίκασαν με ανακοίνωση τους την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση. Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα στην νεολαία της Πατρίδος μας που αποτελεί το μέλλον του Έθνους.
Μια νεολαία με υψηλό Εθνικό φρόνημα που περιφρονεί τις σάπιες και αποτυχημένες στην πράξη, ιδεολογίες του κομμουνισμού αλλά και του φιλελευθερισμού που αποτελούν τις δυο όψεις του ίδιου κάλπικου νομίσματος. Σε κάθε εμφάνιση μας καλά κάνουν και εξαφανίζονται… έτσι κ αλλιώς και να βρίσκονται στον ίδιο χώρο δεν τους καταλαβαίνει κανένας.
Ας δώσουν αξία στην «ύπαρξη» τους, τουλάχιστον με τη φυγή τους…»

Facebook Comments

error: Content is protected !!