ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σωτήρης Πολύζος: Αστεία η ανακοίνωση της ΔΗΜΤΟ Βόλου της ΝΔ

Αστεία και απαράδεκτη χαρακτήρισε την επιστολή – απάντηση της ΔΗΜΤΟ Βόλου της Νέας Δημοκρατίας o δημοσιογράφος και διευθυντής της TRT Σωτήρης Πολύζος κατά τη διάρκεια της μεσημβρινής του εκπομπής.

KEN 728X100

Ο κ. Πολύζος αναφέρθηκε στο θέμα, που ανέδειξε το TheNewspaper.gr με την εσωτερική εγκύκλιο του γραμματέα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Λευτέρη Αυγενάκη, η οποία δεν “ποινικοποιούσε” τη συμμετοχή στελεχών της ΝΔ σε συνδυασμούς που δεν στηρίζονται από το κόμμα.

Η ΔΗΜΤΟ Βόλου με μία ακραία και στα όρια της γραφικότητας ανακοίνωση επιτέθηκε στα ΜΜΕ (φωτογραφίζοντας το TheNewspaper.gr) για τον τρόπο που ερμήνευσε την ανακοίνωση, ενώ προσπάθησε να δώσει και τη δική της… ερμηνεία!

Ο Σωτήρης Πολύζος είπε συγκεκριμένα: “Είναι από τις σπάνιες φορές που ακούμε αντίδραση από ένα κόμμα για το πως εμείς τα ΜΜΕ, θα ερμηνεύσουμε μία εγκύκλιο. Φαντάζομαι οτι ως αστεία τα γράψατε αυτά (εννοεί τη ΔΗΜΤΟ Βόλου) και όχι στα σοβαρά. Είναι μία απαράδεκτη ανακοίνωση και πρωτοφανής γιατί η ΝΔ είναι ένα δημοκρατικό κόμμα, για να μας λέει πως θα ερμηνεύσουμε τις εγκυκλίους.”

 

error: Content is protected !!