Βόλος: Πικετοφορία ενάντια στην πλειοψηφία της ΓΣΕΕ από το ΠΑΜΕ Μαγνησίας

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 6:30 μ.μ. στον Αγ. Νικόλαο (Ερμού), η Γραμματεία Βόλου του ΠΑΜΕ διοργανώνει πικετοφορία ενημέρωσης των εργαζομένων της πόλης “για τη συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που δίνει ρεσιτάλ στις μαφιόζικες μεθοδεύσεις και ενέργειες με σκοπό να επιβάλλει με το «έτσι θέλω» τους εργοδότες, τους νόθους και τους μπράβους μέσα στα συνδικάτα και τη λειτουργία τους” όπως αναφέρει.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΜΕ αναφέρονται τα εξής:

KENT728X100

“Με σύνθημα: «ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ» δίνουμε απάντηση στη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ και στους αναβαθμισμένους μηχανισμούς νοθείας της εκπροσώπησης των εργαζομένων στις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα απέναντι στη σαπίλα που αναδύουν αυτοί, που αυτοπαρουσιάζονται ως «εκπρόσωποι της εργατικής τάξης» και μέσα από τα γραφεία τους καθημερινά σχεδιάζουν τον αφοπλισμό των αγώνων, την εξουδετέρωση των συνδικάτων, έτσι ώστε οι φίλοι τους οι εργοδότες να έχουν λυμένα τα χέρια τους για να κερδίζουν περισσότερα τσακίζοντας τους εργαζόμενους.”

error: Content is protected !!