Ξέσπασε ο Θ. Διαμαντένιας: Οι πολιτευτές της ΝΔ κοιτάνε την πάρτη τους

stergiou
fotou
Ontopoulos780x90

Ιδιαίτερα σκληρή κριτική άσκησε ο κ. Θεολόγος Διαμαντένιας στη Νέα Δημοκρατία, για την στάση στελεχών της ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου. «Η στάση της ΝΔ είναι ατομική. Οι περισσότεροι είναι για την πάρτι τους», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην πρωινή ζώνη του Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ 99.8.

KENT728X100

Αφορμή για το ξέσπασμα του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Βόλου και εκ νέου υποψηφίου με τον συνδυασμό «Βόλος – Έξυπνη πόλη», ήταν η πρόσφατη εγκύκλιος – οδηγία της πολιτικής Γραμματείας του Κόμματος, που συνέστησε στα στελέχη να τηρούν χαμηλούς τόνους, ενόψει των εκλογών, και να μην αποκλείεται κανένας από τις κομματικές εκδηλώσεις, ακόμη κι αν βρίσκεται σε ψηφοδέλτιο που δεν στηρίζεται επίσημα από τη ΝΔ. Η παράμετρος αυτή «ερμηνεύτηκε» από ορισμένα ΜΜΕ ως «κάθαρση» όλων όσοι συμμετέχουν σε άλλους συνδυασμούς, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Διαμαντένια.

Μεταξύ άλλων, μιλώντας στο Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ 99,8, ο κ. Θεολ. Διαμαντένιας έκανε λόγο για ανθρώπους που πηγαίνουν σαν «αντάρτες» στον συνδυασμό Μπέου «επειδή έχουν συμφέροντα», ενώ κάλεσε τα μεγάλα στελέχη της ΝΔ να «αφήσουν τα παιχνίδια». «Δε μπορούν να αφήνουν στελέχη να μπαίνουν στον συνδυασμό του Μπέου», ανέφερε για να προσθέσει σε άλλο σημείο πως «η στάση της ΝΔ είναι ατομική. Οι περισσότεροι είναι για την πάρτη τους. Κοιτάνε πώς θα βγουν βουλευτές, αλλά να ξέρουν πως όταν χτυπάνε έναν, τους χτυπάνε όλους».

Ο κ. Διαμαντένιας τόνισε ότι η ΝΔ θα πρέπει, εκτός της έμφαση στις περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές, να ασχοληθεί πιο επισταμένα και με τις δημοτικές.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Θεολόγου Διαμαντένια

error: Content is protected !!