Αρχηγός ΓΕΣ από τη Λάρισα: Συνεχίζουμε τη συνεργασία με τις ΗΠΑ

stergiou
fotou
728x110 3

Ξεκάθαρο μήνυμα συνέχισης της στενής συνεργασίας της χώρας μας με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στον αμυντικό τομέα, έστειλε από τη Λάρισα όπου βρέθηκε την Τετάρτη ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

Από το 303 ΠΕΒ όπου βρέθηκε για να εγκαινιάσει το νέο ξηραντήριο συσσωρευτών, ο κ. Καμπάς τόνισε πως οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν τη συνεργασία με τις ΗΠΑ, για να προσθέσει μεταξύ άλλων πως «ήδη σ’ αυτόν τον τομέα υπάρχουν πάρα πολύ καλές εξελίξεις τις οποίες στο μέλλον θα δείτε κι εσείς».

Ερωτηθείς για το μέλλον τόσο του στρατοπέδου Μπουγά στη Λάρισα όσο και του Γεωργούλα στο Βόλο, είπε πως πρόκειται για «θέματα τα οποία διερευνώνται όλα προς την καλή διευθέτηση και συνεργασία πάντα με τις τοπικές κοινωνίες».

Αρχηγός ΓΕΣ από τη Λάρισα: Συνεχίζουμε τη συνεργασία με τις ΗΠΑ

Για τα εγκαίνια του ξηραντηρίου μίλησε για «μία μεγάλη προσπάθεια να κατασκευάσουμε μερικά πράγματα ώστε από μόνοι μας ως στρατιωτική υπηρεσία, ώστε να φτιάχνουμε κάποια υλικά όπως με τις μπαταρίες, εξοικονομώντας χρήματα.

Νωρίτερα ο αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε την 1η Στρατιά και το 404 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Διαβάστε τα σχετικά ρεπορτάζ παρακάτω:

Επίσκεψη στη Λάρισα πραγματοποιεί ο νέος αρχηγός ΓΕΣ Γεώργιος Καμπάς – Δείτε φωτογραφίες

Στο 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Λάρισας ο αρχηγός ΓΕΣ (φωτό)

Πηγή: onlarissa.gr

728X100
error: Content is protected !!