Ο Τσίπρας μου έχει πει ότι το παρατραβάω

milonas 728x120


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019, 03:00

Στις αντιδράσεις του Πρωθυπουργού και κατ’ επέκταση του ΣΥΡΙΖΑ στον αυθορμητισμό του αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- ο Παύλος Πολάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ρεπορτάζ» με την Ευτυχία Πενταράκη στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, χαρακτήρισε «λίγο» τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ πρόσθεσε πως δεν θα καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον Άδωνι Γεωργιάδη για τσικουδιές.

«Ο Aλέξης είναι ένας πάρα πολύ ευγενής άνθρωπος κι ένα καλό παιδί και σαν προσωπικότητα. Νομίζω, ότι έχει δηλώσει, πως, αν το δόγμα Πολάκη είναι να καθαρίσουμε τον τόπο, είναι με το δόγμα Πολάκη. Προφανώς και λόγω χαρακτήρα, ο Αλέξης δεν θα χρησιμοποιούσε τις εκφράσεις μου και μου το έχει πει. Αλλά, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενα μέτωπο που ο καθένας μας κουβαλά τον εαυτό του, την διαδρομή του, τις εμπειρίες του, την προσωπικότητα του, τον χαρακτήρα του και όλοι συμβάλλουμε σε ένα κοινό στόχο», ανέφερε αρχικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ακολούθως, έγινε πιο συγκεκριμένος: «Ο Αλέξης μου έχει πει κάποια πράγματα: ότι κάποιες φορές το παρατραβάω στο θέμα των εκφράσεων. Αλλά, δεν μπορώ να βαστιέμαι πάντα ρε παιδί μου. Όταν σε πυροβολούν με 45άρι, δεν μπορείς να τους ραντίζεις με βασιλικό!»

Σκληρή ήταν η κριτική του Παύλου Πολάκη για τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος για τον ίδιο είναι «πολύ λίγος. Και επειδή είναι του χεριού τους, γι’ αυτό τον βγάλαν και αρχηγό».

Αιχμηρός και για τον Άδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίο όπως τόνισε: «Δεν θα έπινα μαζί του τσικουδιές. Δεν ταιριάζει ο πολιτισμός μας. Τσικουδιές και παρέα κάνεις με αυτούς που εκτιμάς, δεν κάνεις με τους συνειδητούς ακροδεξιούς και νεοφιλελεύθερους δολοφόνους μίας χώρας. Γιατί αυτό είναι».

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή: zarpanews.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019, 03:00

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!