ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καραλαριώτου: Από τάξιμο πάμε καλά… – Εμπαιγμός για την πλατεία στον Ιπποκράτη από Καλογιάννη

«Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις φορές, αλλά τέσσερις φορές μέσα σε πέντε χρόνια, έχει τάξει πλατεία στη συνοικία του Ιπποκράτη ο κ.Καλογιάννης–προχθές, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν η πέμπτη φορά. Ο απερχόμενος δήμαρχος δεν σεβάστηκε ούτε την παρουσία, ούτε τη νοημοσύνη των κατοίκων του Ιπποκράτη στην αίθουσα, οι οποίοι άκουσαν προεκλογικές υποσχέσεις όχι απλώς για μία, αλλά για δύο πλατείες!», τονίζει η υποψήφια δήμαρχος, κ.Ρένα Καραλαριώτου.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Να σημειωθεί ότι το θέμα έφεραν προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο οι ίδιοι οι κάτοικοι της συνοικίας του Ιπποκράτη, με υπόμνημά τους, στο οποίο επισημαίνουν ότι ο κ.Καλογιάννης, προεκλογικά το 2014 είχε κάνει σύνθημα το «καμία συνοικία χωρίς πλατεία», ενώ είχε δεσμευτεί και στους απολογισμούς του 2016 και του 2018, για την κατασκευή δύο πλατειών στην εν λόγω συνοικία. Το θέμα είχε επίσης συζητηθεί σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, τον Δεκέμβριο του 2017, οπότε και πάλι ο κ.Καλογιάννης είχε υποσχεθεί για την πλατεία στην ίδια συνοικία. Στις αρχές Απριλίου του 2018, με την κατάθεση υπογραφών κατοίκων που συγκέντρωσε ο ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά, ο κ.Καλογιάννης είχε και πάλι υποσχεθεί ότι θα γίνουν δύο πλατείες στη συνοικία.

«Για τη συνοικία του Ιπποκράτη, το σύνθημα έμεινε σύνθημα και το τάξιμο έμεινε τάξιμο. Χρησιμοποιώντας τις ίδιες δικαιολογίες, δήθεν χρονοβόρων διαδικασιών, για την αδικαιολόγητη εγκατάλειψη μιας από τις πιο πυκνοκατοικημένες συνοικίες του κέντρου της Λάρισας, ο απερχόμενος δήμαρχος συνεχίζει στο διηνεκές τον εμπαιγμό των κατοίκων του Ιπποκράτη.

Η εν λόγω συνοικία πρέπει να αποκτήσει την πλατεία που αναλογεί στην υπομονή και επιμονή των κατοίκων της. Η δέσμευσή μας αφορά στο οικόπεδο (ΚΧ885Α) που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις σχολικές μονάδες (10ο Γυμνάσιο, 27ο Δημοτικό Σχολείο και 25ο Νηπιαγωγείο). Ως η επόμενη δημοτική αρχή, εμείς θα δώσουμε προτεραιότητα στην κατασκευή της πλατείας, παιδικής χαράς και πολιτιστικού κέντρου», καταλήγει η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά».

 

fdfdfd

Καρέ – καρέ η ληστεία στο χρωματοπωλείο του Π. Πάνου στον Βόλο [βίντεο]

SXoleio volos

Viral η αντίδραση Βολιώτη πατέρα στο σχολείο του παιδιού του – Η «κατσάδα» στους καθηγητές για το «γονέας Α’» και «γονέας Β’» [εικόνα]

diakopi reumatos

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στο κέντρο του Βόλου και τη Νέα Ιωνία

5684537 1

Βόλος: Νεαρή «κατέρρευσε» στον δρόμο – Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

panos

Βόλος: Διέρρηξαν το κατάστημα του προέδρου του Γηροκομείου Βόλου – Δράστης σερνόταν σαν «αίλουρος» για να αποφύγει τις κάμερες [εικόνες]

307054742 801271251216805 5732374457558331498 n

Θλίψη στον Βόλο – Έφυγε από τη ζωή μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού

gamos

Απίστευτο περιστατικό στο Αλιβέρι: Διαλύθηκε αρραβώνας on camera με αποζημίωση… 50.000 ευρώ [βίντεο]

1561297

Άβα Γαλανοπούλου: Τέλος στη δικαστική διαμάχη με τον Βολιώτη πρώην σύντροφό της

1 36

Bόλος: Συνεχίζεται η «μεταμόρφωση» των Παλαιών – Πεζοδρομήσεις και έργα πνοής στην περιοχή [εικόνες]

error: Content is protected !!