Καταγγελία Λαρισαίας, μητέρας τριών παιδιών: “Τι νόημα έχει μία παιδική χαρά που δεν μπορούν να παίζουν παιδιά;”

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Για τη νέα παιδική χαρά στη Νέα Σμύρνη παρεμβαίνει Λαρισαία, μητέρα τριών παιδιών μικρής ηλικίας, σημειώνοντας πως τα παιχνίδια που έχουν τοποθετηθεί μετά την ανακατασκευή δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τα παιδιά λόγω χρηστικότητας και ύψους!

Συγκεκριμένα στην καταγγελία της προς το onlarissa.gr αναφέρει τα εξής: “Οι φωτογραφίες είναι από τη νέα παιδική χαρά στη Ζάνου στη Νέα Σμύρνη. Είμαι μητέρα τριών παιδιών 2, 4 και 6 ετών. Κανένα παιδί δεν κατάφερε να παίξει σε κανένα από τα παιχνίδια που τοποθετήθηκαν, παρά μόνο με το χαλίκι και τα χώματα της παιδικής χαράς κυρίως λόγω ύψους και λόγω χρηστικότητας των συγκεκριμένων παιχνιδιών.

Καλώ το κύριο δήμαρχο καθώς και τους αντιδημάρχους να φέρουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους να παίξουν στο χώρο αυτό για να δουν και οι ίδιοι κατά πόσο λειτουργεί ο συγκεκριμένος χώρος ως παιδική χαρά. Από πότε οι κούνιες, η τσουλήθρα και οι τραμπάλες αντικαθίστανται από τέτοια παιχνίδια;

Χαρήκαμε όλοι στη γειτονιά όταν είδαμε να ετοιμάζεται καινούργια παιδική χαρά. Για να καταλήξουμε να πούμε καλύτερα η παλιά, μιας και ο χώρος πια δε λογίζεται για παιδική χαρά αλλά για παιχνίδι με τα χώματα και τα χαλίκια γιατί όσα τοποθετήθηκαν δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Βέβαια με μια απλή περιήγηση στη πόλη βλέπει κανείς πως κάτι τέτοιο συνέβη μόνο στη παιδική χαρά της Νέας Σμύρνης. Στου Αγίου Κωνσταντίνου, στου Προφήτη Ηλία στο Κηποθέατρο η λογική είναι τελείως διαφορετική. Δεν μπορώ να καταλάβω τούς λόγους που οδήγησαν σε μια τέτοια επιλογή για τη δική μας γειτονιά.”

Δείτε τις φωτογραφίες που απέστειλε:

 

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!