Μπέος: Μας ενώνει η ικανότητα, η γνώση και ο ενθουσιασμός – Λαμπερά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου [εικόνες]

stergiou
fotou
Ontopoulos780x90

Μία νέα τετραετία για να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε ζητησε ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου σήμερα το απόγευμα στον Βόλο.

KENT728X100

Παρουσία πλήθος κόσμου και με πυροτεχνήματα να κάνουν τη νύχτα – μέρα, ο Αχιλλέας Μπέος περικυκλωμένος από τους 230 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους τόνισε μεταξύ άλλων:

Είναι μία εκδήλωση αφετηρία για να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε, είμαστε εδώ όχι μόνο για τα εγκαίνια, αλλά και για την παρουσίαση ολόκληρου του ψηφοδελτίου. Αισθάνομαι συγκίνηση και χαρά γιατί μαζί με όσους περάσαμε δημιουργικά αυτά τα χρόνια, έρχονται να προστεθούν και νέοι από όλες τις τάξεις και με διαφορετικές κοινωνικές προελεύσεις. Εμείς όταν μιλάμε για Δημοκρατία, την εννοούμε στην πράξη με έργα, όχι με πολιτικές απατεωνιές. Καλούμαστε καθημερινά να αποδεικνύουμε οτι είμαστε οι καλύτεροι για να διοικούμε. Εχθρός του καλού όμως, είναι το καλύτερο.

Είμαστε η μόνη γνήσια αυτοδιοικητική παράταξη. Μας ενώνει το μεράκι, ο ενθουσιασμός, η ικανότητα, η γνώση και η αποτελεσματικότητα.

Στείλτε τους πολιτικούς απατεώνες στα σπίτια τους. Ο Βόλος έχει δήμαρχο. Ανεξάρτητο. Που τον συναντάτε παντού. Το γραφείο μου είναι ανοιχτό καθημερινά για όλους σας. Και που δεν είμαι από την ελιτ της κονόμας και του βολέματος. Είμαι ένας απλός και δικός σας άνθρωπος. Μαζί θα συνεχισουμε στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου μακριά από τη μιζέρια. Μακριά από αυτούς που αγαπούν τον εαυτό τους και μισούν την πόλη τους. 26 του μηνός θα πανηγυρίσουμε μία μεγάλη νίκη. Ο Βόλος έχει μέλλον και προοπτική.”

Δείτε εικόνες:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

error: Content is protected !!