ΟΝΝΕΔ: Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Θ. Μόρα

banner
milonas 728x90 1
Με ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ Βόλου υποστηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα του Θανάση Μόρα στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού. Συγκεκριμένα αναφέρει:
“Η αποχή των νέων από τις εκλογικές διαδικασίες έγινε αισθητή τόσο στις αυτοδιοικητικές του 2014 όσο και στις βουλευτικές εκλογές του 2015.
 Η κρίση που ακολούθεισαι και κυρίως η διαχείριση που της επιφυλάχτηκε -η οποία δημιούργησε φτώχεια κι εξαθλίωση με τεράστια ποσοστά ανεργίας στη νεολαία – έπληξε βάρβαρα την ιδιότητα του πολίτη και τη δημοκρατίας.
Ο μόνος τρόπος να διασφαλιστεί η κανονικότητα, η πρόοδος και η ευημερία σε αυτό τον τόπο τόσο σε εθνικό όσο και τοπικό επίπεδο είναι η ενεργή ενασχόληση των νέων ανθρώπων με όρεξη για “δουλειά” και φρέσκιες ιδέες, με την πολιτική σκηνή.
Οι νέοι άνθρωποι είναι η καινούρια μαγιά που έρχεται να ανανεώσει τη ζύμη του λαού και η πραγματική Ελπίδα για τον τόπο μας.
Η ΟΝΝΕΔ Βόλου για ακόμη μια φορά αποδεικνύει ότι δεν φοβάται να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στην απαξίωση και την χαλεπότητα των καιρών.
Βγαίνει μπροστά για να εκπροσωπήσει την γενιά της ουσιαστικά.
Έμπρακτη απόδειξη η υποψηφιότητα του Θανάση Μόρα ,που κλείδωσε πριν λίγες ημέρες με την “Συμμαχία Υπερ των Πολιτών” του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού..
Η χαρά μας αλλά και η ευθύνη μας μεγάλη.
Ωστόσο η αγάπη που τρέφει ο Θανάσης για τον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιοείται, το πολιτικό του ήθος, η μαχητικότητα του, η επιμονή του, το όραμα και οι ιδέες του μας κάνουν να πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα βγάλει την οργάνωση μας ασπροπρόσωπη όπως εξάλλου κάνει τα τελευταία χρόνια.
Θανάση μας Καλή επιτυχία! Είμαστε δίπλα σου!”
error: Content is protected !!