Πορεία μελών του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας

milonas 728x90 1
728x110 1


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019, 18:30

Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Συγκέντρωση και πορεία πραγματοποιούν αυτήν την ώρα δευτεροβάθμιες και πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις που συμμετέχουν στο ΠΑΜΕ.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση, σκοπός της συγκέντρωσης είναι «για να βροντοφωνάξουμε: «Συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών» και να καταγγείλουμε τη συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που δίνει ρεσιτάλ στις μαφιόζικες μεθοδεύσεις και ενέργειες με σκοπό να επιβάλλει με το «έτσι θέλω» τους εργοδότες, τους νόθους και τους μπράβους μέσα στα συνδικάτα και τη λειτουργία τους.

Η μαζική συμμετοχή στη διαδήλωση της Πέμπτης είναι η απάντηση των εργατών στη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ και στους αναβαθμισμένους μηχανισμούς νοθείας της εκπροσώπησης των εργαζομένων στις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις.

Δηλώνει την απόφαση των εργατών να συνεχίσουν τον αγώνα τους απέναντι στη σαπίλα που αναδύουν αυτοί, που αυτοπαρουσιάζονται ως «εκπρόσωποι της εργατικής τάξης» και μέσα από τα γραφεία τους καθημερινά σχεδιάζουν τον αφοπλισμό των αγώνων, την εξουδετέρωση των συνδικάτων, έτσι ώστε οι φίλοι τους οι εργοδότες να έχουν λυμένα τα χέρια τους για να κερδίζουν περισσότερα τσακίζοντας τους εργαζόμενους».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019, 18:30

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!