Μπέος: «Ο Βόλος θα προσφύγει σε πολιτικά δικαστήρια, αν δε γίνει αναδιάρθρωση»

milonas 728x120

Το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων και ο Αχιλλέας Μπέος πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του Γιώργου Βασιλειάδη.

Ο Δήμαρχος Βόλου και κάτοχος μετοχών της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος υποστήριξε πως αν δεν γίνει αναδιάρθρωση, τότε θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπέος στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη στον Sport Fm 94.6 την Τρίτη (26/3):

«Έχετε δει, κ. Θωμαΐδη, πουθενά Απρίλιο μήνα να μην ξέρουμε πόσοι θα πέσουν και πόσοι θα ανέβουν, αν θα υπάρξει Super League 2, αν δε θα υπάρξει…

Μόνο στο Τζιμπουτί γίνονται αυτά. Είναι ντροπής πράγματα! Είναι λυπηρό. Υπάρχει επικυρωμένη προκήρυξη και απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο, την οποία πήρε, όταν προσέφυγε η Super League.

Και έρχονται τώρα και λένε αν θα πέσει ένας, δύο ή τρεις; Τι είναι αυτά; Πού τα βρήκαν αυτά;»

Σε επισήμανση ότι θα πέσουν δύο από τη Super League και θα ανέβουν δύο απευθείας από τη Football League, η απάντηση του κ. Μπέου ήταν η εξής:

«Ούτε το ξέρω, ούτε μ’ ενδιαφέρει. Αν θα γίνει αυτό, ο Βόλος θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και στο διαιτητικό δικαστήριο (σ.σ. της ΕΠΟ)».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί να το κάνουν αυτό, αφού ο ΝΠΣ Βόλος ανεβαίνει κατηγορία, ο δήμαρχος Βόλου είπε:

«Και; Ούτως ή άλλως θα ανέβει ο Βόλος. Είναι ήδη ανεβασμένος. Θα προσφύγει, γιατί βιάζονται οι αρχές της νομιμότητας. Υπάρχουν και συμφέροντα.

Αλλιώς είναι, αν υπάρχουν 14 ομάδες στη Super League και 12 στη Football League κι αλλιώς, αν είναι 16 και 16.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ομάδα που έπεσε να σωθεί, γιατί αλλάζουν τους νόμους και τις προκηρύξεις, δε θα το επιτρέψουμε να γίνει και όποιος θέλει ας το καταλάβει.

Αρκετά! Να φτάνουμε Απρίλιο μήνα και να γίνονται αυτά τα πράγματα;»

error: Content is protected !!