«Στο λεπτό» με τη συγγραφέα Μάρω Αισώπου

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Η Βολιώτισσα συγγραφέας παιδικών παραμυθιών Μάρω Αισώπου απαντά “στο λεπτό” σε δέκα ερωτήσεις του TheNewspaper.gr για τον εαυτό της!

✓ Σαν πας στον πηγαιμό για Βόλο, να εύχεσαι… δεν εύχεσαι τίποτε άλλο. Αυτό φτάνει.

✓ Το πιο εκνευριστικό πράγμα που μπορείς να βιώσεις μέσα στο 24ωρο είναι…να πρέπει να αλλάζω γυαλιά για μακριά, για κοντά, για τον ήλιο, για το φεγγάρι. Ώσπου πήρα πολυεστιακά και ησύχασα.

✓ Πολιτική, κοινωνικά δρώμενα ή πολιτισμός; Πολιτική με τίποτα. Κοινωνικά δρώμενα με πολιτισμό.

✓ Η μεγαλύτερη αδυναμία σου είναι… τα τρία μου εγγόνια. Και τα γλυκά.

✓ Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου είναι… οτι αποκτώ γέφυρες επικοινωνίας με τους ανθρώπους.

✓ Η τελευταία φορά που μετάνιωσες για κάτι ήταν… Τα λάθη μας είναι ένα ζωτικό κομμάτι της δημιουργικής διαδικασίας.Είμαστε εμείς. Άρα δεν μετανιώνω για τίποτε.

✓ Έρωτας ή αγάπη; Έρωτας που τον φροντίζεις και με τα χρόνια βγάζει ρίζες και γίνεται αγάπη, συνεχίζει όμως να πετά τα κόκκινα λουλούδια του στον ήλιο!

✓ Τι φοβάσαι περισσότερο; Αν θα είναι ανώδυνα, ανεπαίσχυντα, ειρηνικά τα τελευταία μου χρόνια.

✓ Με τι ενθουσιάζεσαι; Από την επαφή με τη φύση, σε όλες της τις εκφάνσεις. Πέρα από τις ομορφιές κάθε εποχής η φύση δίνει ένα μήνυμα ελπίδας πως η ζωή συνεχίζεται, ό,τι κι αν συμβεί!

✓ Αν έπρεπε να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου με μια ατάκα αυτή θα ήταν… γυναίκα έτοιμη για όλα! Και για τα καλά και για τα δύσκολα, γιατί γνωρίζω πλέον πως το κάθε τι στη ζωή μας έρχεται για να μας κάνει πιο δυνατούς και πιο σοφούς.

 

 

 

error: Content is protected !!