Αγγελάκας για Γκουντάρα: Έχει ταυτίσει το όνομά του με τη μιζέρια του τόπου

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

“Με αυτοθαυμασμούς και αυτολιβανίσματα παρουσίασε τον Μεγάλο του Ευατό, ο Δήμαρχος Αγιάς κος Γκουντάρας και γνωστοποίησε την πρόθεσή του να είναι για νιοστή φορά υποψήφιος δήμαρχος” σημειώνει σε δήλωση του, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς κ. Γιάννης Αγγελάκας.

Και προσθέτει: “Στα επιτεύγματά του συμπεριέλαβε όσα έργα εκτελέστηκαν ή εκτελούνται από την περιφέρεια, την αποπληρωμή από την Ελλ. πολιτεία των παλαιών οφειλών των τέως καποδιστριακών δήμων, τις εξασφαλισμένες  χρηματοδοτήσεις. Όλα, δήθεν αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, τις εμπερίας του, των ικανοτήτων του αλλά στην ουσία επιτεύγματα που δεν εξαρτώνταν από την δική του παρουσία…  .

Παρέλειψε όμως να αναφερθεί στο κλείσιμο του κτηνιατρείου, την απώλεια του κέντρου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, το κλείσιμο του ειρηνοδικείου, της εφορίας, την αδιαμαρτύρητη απώλεια καταστημάτων, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ κτλ. Για τις ευκαιρίες που χάθηκαν και δεν ξαναγυρίζουν. Όλα έργα επί των ημερών του! Δεν είπε κουβέντα για τη συμμετοχή του τέως Δήμου Μελιβοίας στο συνολικό χρέος. Για τον τρόπο διοίκησης και διαχείρισης με τις εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένους. Όλα καλώς πεπραγμένα. Άρα, δια βίου δήμαρχος.

Δεν θα του χαλάσουμε το όνειρο μέχρι τις εκλογές. Οι δημότες της Αγιάς έχουν νου και κρίση. Και επειδή έχουν μόνο μια ζωή δεν θα επιτρέψουν να τους την αναλώσει μια γνωστή παρέα επειδή στην ζωή τους δεν έμαθαν άλλο τίποτα να κάνουν. Η ψευδαίσθηση του «αναντικατάστατου» είναι μια συχνή ασθένεια που εμφανίζουν κυρίως πολιτικοί που δένονται με την καρέκλα τους. Είναι πολλά τα παραδείγματα στην νεώτερη Ελληνική ιστορία. Ο Δήμαρχος Αγιάς απέδειξε προχθές ότι δυστυχώς είναι ένας από αυτούς.

Ο Δήμαρχος, ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομά του με την μιζέρια του τόπου μας τα τελευταία χρόνια, τολμά να μιλά και πάλι για όραμα και συνέχεια έργου ενώ την ίδια στιγμή κρίνει πολιτικούς του αντιπάλους χωρίς καμιά ντροπή και  αυτογνωσία. Ο κος Γκουντάρας οφείλει να καταλάβει ότι μόνον αυτός βρίσκεται στην θέση του κρινόμενου και απολογούμενου. Και τα πρώτα δείγματα της κρίσης των συνδημοτών μας τα είδε με τα ίδια του τα μάτια του το βράδυ της Πέμπτης.

Μερικοί απλοϊκοί άνθρωποι με αγαθές προθέσεις”.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!