«Σκάβουν το λάκκο για τα δικαιώματα του λαού για τα συμφέροντα των λίγων, των επιχειρηματικών ομίλων, των μονοπωλίων»

Περιοδεία στην περιοχή γύρω από το πάρκο Λαμπράκη όπου συζήτησε με κατοίκους της Νέας Ιωνίας, πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχο Βόλου της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Αποστόλης Ριζόπουλος με τους υποψηφίους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους Τσαλούχα Θ., Βογιατζή Θ., Ρούσσα Γ., Γαϊτανίδη Στ., Κολτσιδόπουλο Γ. 

KEN 728X100

Το κλιμάκιο συνάντησε και συζήτησε με ανθρώπους του μόχθου, εργαζόμενους, ανέργους και αυτοαπασχολουμένους, νέα ζευγάρια, συνταξιούχους, παλιούς αγωνιστές, νέους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια με κυβερνήσεις Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ είναι οι αποδέκτες της «βαρβαρότητας» που εφάρμοσαν όλες αυτές οι κυβερνήσεις που υλοποιούν κατά γράμμα την πολιτική της Ε.Ε. για την ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου.

Οι υποψήφιοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στις συζητήσεις με τους εργαζόμενους και συνταξιούχους επισήμαναν την απάτη του αφηγήματος της κυβέρνησης περί δήθεν «μεταμνημονιακής εποχής» και την πολιτική συμφωνία στα αντιλαϊκά – αντεργατικά μέτρα τόσο της δημοτικής αρχής Βόλου όσο και των υποψηφίων που στηρίζονται από τα αστικά κόμματα, που «σκάβουν το λάκκο» για τα δικαιώματα του λαού για τα συμφέροντα των λίγων, των επιχειρηματικών ομίλων, των μονοπωλίων! 

Η περιοδεία έγινε στις γειτονιές του υποτίθεται κέντρου της Νέας Ιωνίας που έχουν πάνω τους έντονα τα σημάδια της εγκατάλειψης από τις προηγούμενες αλλά και τη νυν δημοτική αρχή Μπέου. Μια περιοχή που αναβαθμίσθηκε τελευταία φορά ήταν η μακρινή δεκαετία του ’80 όταν στα ηνία του τότε δήμου Νέας Ιωνίας ήταν οι κομμουνιστές και η δημοτική αρχή του Α. Βαλαχή.

error: Content is protected !!