«Ήταν χαζό να λέμε πως δεν είμαστε ζευγάρι, αλλά φίλοι! Μετά από 4 μήνες που ήμασταν μαζί…»

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1
«Βγάζουν και φήμες πως χωρίσαμε. Τα έχουμε συνηθίσει πλέον αυτά, είναι μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε ακούσει πολλά κατά καιρούς».

Στη Real News και την Πολυξένη Καραμίχα έδωσε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος μίλησε και για την απόφαση να δημοσιοποιήσουν με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη τη σχέση τους.

πό την αρχή ζήσατε την έκθεση της σχέσης σας με την Ευρυδίκη. Σας ενόχλησε;Στην αρχή σε φοβίζει όλο αυτό. Δεν ήμουν μαθημένος στην τηλεοπτική πραγματικότητα, οπότε για εμένα ήταν σοκαριστικό. Όσο περνάει ο καιρός, βέβαια, το συνηθίζεις. Με την Ευρυδίκη αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε τη σχέση μετά από τέσσερις μήνες που ήμασταν μαζί, γιατί ήταν χαζό να παίζουμε κρυφτό και να λέμε πως δεν είμαστε ζευγάρι, αλλά φίλοι. Επειδή η μοναδική ερώτηση από τους δημοσιογράφους ήταν αυτή, έπρεπε να βγούμε και να το πούμε. Έπρεπε να κλείσει η παραφιλολογία.

Ναι, αλλά δεν έκλεισε, άνοιξε.

Δεν έκλεισε, γιατί μετά μας ρωτούσαν πότε θα παντρευτούμε και πότε θα κάνουμε παιδιά. Δεν τελειώνει ποτέ αυτός ο κύκλος. Μετά βγάζουν και φήμες πως χωρίσαμε. Τα έχουμε συνηθίσει πλέον αυτά, είναι μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε ακούσει πολλά κατά καιρούς, για παράδειγμα ότι αγοράσαμε σπίτι, ότι είναι έγκυος η Ευρυδίκη, ότι χωρίζουμε. Αυτό μετά πάει αλυσιδωτά, σου στέλνουν στα social και σε ρωτούν. Με έπαιρναν τηλέφωνο και φίλοι μου.

error: Content is protected !!