ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μ. Κωσταράκος για απομάκρυνση 32ης Ταξιαρχίας από τον Βόλο: Περίεργη και ανεξήγητη απόφαση

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Περίεργη και ανεξήγητη χαρακτηρίζει την απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας από το Στρατόπεδο Γεωργούλα στον Βόλο, ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος. Ο στρατηγός με tweet του σχετικά με σχετικό δημοσίευμα επισημαίνει:

KEN 2

“Νομίζω οτι η νέα ηγεσία του ΓΕΕΘΑ και των Γενικών Επιτελείων πρέπει να επανεξετάσει με καθαρά επιχειρησιακά, διακλαδικά και επαγγελματικά κριτήρια κάποιες από τις περίεργες ή “επαγγελματικά ανεξήγητες” αποφάσεις της προηγούμενης ηγεσίας ΓΕΕΘΑ και ΥΠΕΘΑ.”

Ο Μιχαήλ Κωσταράκος  είναι εν αποστρατεία Στρατηγός του Πυροβολικού,πρώην πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίτιμος Αρχηγός του Γενικoύ Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).

Την 1η Νοεμβρίου 2011, κατόπιν σχετικής απόφασης του ΚΥΣΕΑ, προήχθη στο βαθμό του Στρατηγού και ανέλαβε τα καθήκοντα του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης.

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2015 αποστρατεύθηκε αποκτώντας τον τίτλο του επίτιμου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης. Αυθημερόν ανακλήθηκε στην ενεργό υπηρεσία προκειμένου να αναλάβει στις 6 Νοεμβρίου 2015 για τα επόμενα 3 χρόνια την προεδρία της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

error: Content is protected !!