ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο Μητροπολίτη Λαρίσης στελέχη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου πραγματοποιήθηκε επίσημη συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κκ Ιερώνυμο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης το ΔΣ της ΕΣΠΕΘ ζήτησε την ευλογία του Σεβασμιότατου, τον καλωσόρισε στη Λάρισα και του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και μακροημέρευση στα νέα και σημαντικά καθήκοντα που ανέλαβε. Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση για τα ισχύοντα στο συνδικαλισμό των ΕΔ καθώς και παρουσίαση της αρχαιότερης Ένωσης στο χώρο των ΕΔ, της ΕΣΠΕΘ, των δρώμενών της από το 2012 μέχρι σήμερα, των διεκδικήσεών και των τρεχουσών εξελίξεων στο χώρο.

Η συζήτηση εξελίχθηκε σε απόλυτα θερμό και φιλικό κλίμα ενώ ο Σεβασμιότατος έδειξε ενδιαφέρον και υποσχέθηκε να εξετάσει από κοντά το αίτημα μελών της ΕΣΠΕΘ για επανατέλεση μυστηρίων στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην 1η Στρατιά.

Αμφότερες οι πλευρές υποσχέθηκαν συνεργασία και αλληλοβοήθεια σε όποια θέματα παρουσιαστούν για το καλό των στρατιωτικών αλλά και όλου του ποιμνίου της Ιεράς Μητροπόλεως Λάρισας και Τυρνάβου.

Η ΕΣΠΕΘ ευχαριστεί θερμά το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κκ Ιερώνυμο για την άμεση και ουσιαστική συνάντηση.

Παρόντες από πλευράς ΕΣΠΕΘ ήταν ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Παπαδούλης, ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Καρανάσιος, ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Λεωνίδας Κολονιώτης και ο Ταμίας Δημήτριος Κυρίτσης.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100
error: Content is protected !!