Ο Πέτρος Γαϊτάνος στην «επική» διαφήμιση της Jumbo για το Πάσχα! (βίντεο)

Με ένα από τα πιο έξυπνα διαφημιστικά «χτύπησε» η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών Jumbo, που έχρισε πρωταγωνιστή της διαφημιστικής της καμπάνιας για το Πάσχα τον τραγουδιστή Πέτρο Γαϊτάνο: έναν ερμηνευτή που εδώ και δεκαετίες έχει ταυτίσει απόλυτα την φωνή του με τους θρησκευτικούς ύμνους του Πάσχα, ο οποίος ερμηνεύει όχι έναν, αλλά τρεις ρόλους.

KEN 728X100

Το spot ξεκινάει με τον Γαϊτάνο να ψέλνει μέσα στο σπίτι του, όταν χτυπάει το τηλέφωνό του και του ζητούν να είναι ο πρωταγωνιστής στο νέο διαφημιστικό. Όταν απαντάει «αν είναι κάτι που μου ταιριάζει», το επόμενο καρέ τον δείχνει ως άλλο… Πόντιο Πιλάτο να νίπτει τας χείρας του και η επιστροφή στο τηλεφώνημα συνοδεύεται από την ατάκα «Πλάκα μου κάνετε;».

Αμέσως η εικόνα δείχνει το πουγκί με τα τριάντα αργύρια να είναι στον αέρα πριν προσγειωθεί μέσα στα χέρια του Ιούδα-Γαϊτάνου, ο οποίος απορρίπτει και αυτή την επιλογή με τις λέξεις «Όχι, αποκλείεται».

Η τρίτη σκηνή τον δείχνει ως Πέτρο Γαϊτάνο να βαδίζει μαζί με άλλους πιστούς λίγη ώρα μετά την Ανάσταση, όταν μια κυρία με την λαμπάδα της βάζει φωτιά κατά λαθος στην πλούσια κόμη του. Εκεί απαντάει «Βρε παιδιά τρελαθήκατε;» και αποδέχεται τελικά τον ρόλο του νονού που επιλέγει λαμπάδα για το βαφτιστήρι του, σε ένα σποτ που είναι βέβαιο πως γίνει viral.

error: Content is protected !!