ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δε με ενδιαφέρει αν λειτουργεί νόμιμα η ΑΓΕΤ»

MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

“Εμένα με ενδιαφέρει αν η εταιρεία επηρεάζει την υγεία των πολιτών. Δε με ενδιαφέρει αν λειτουργεί νόμιμα. Ο Δήμος Βόλου πρέπει να αναλάβει την ευθύνη” ανέφερε μεταξύ άλλων σήμερα, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Παπαδούλης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ASTRA για το θέμα της ΑΓΕΤ. Ο κ. Παπαδούλης είπε επίσης:

KEN 1

“Όλοι μας ανησυχούμε όταν δε γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Το γεγονός οτι δε γνωρίζουμε τις επιπτώσεις του προβλήματος, οφείλεται στο γεγονός οτι οι φορείς που έπρεπε να ενημερώσουν την πόλη ήταν απόντες.

Ο δικός μας συνδυασμός λέει οτι είναι ένα ζήτημα αρκετά κρίσιμο, πρέπει να το δούμε επί της ουσίας, με ποιοτικά χαρακτηριστικά υγείας. Αυτά δεν τα έχουμε στα χέρια μας. Επίσης ξεκίνησε στον Βόλο, μία πρώτη προσπάθεια με την αποτύπωση μίας επιδημιολογικής μελέτης. Πρέπει να πάρει επιστημονικά χαρακτηριστικά και πρέπει να βλέπουμε τη ρύπανση, ως πρόβλημα της πόλης. Να καθίσουμε να βάλουμε κανόνες και προϋποθέσεις. Είπα οτι θα σπάσω αυγά και το εννοώ. Το εργοστάσιο πρέπει να παρακολουθείται από τον Δήμο Βόλου και ο δήμος θα είναι υπεύθυνος για τα αποτελέσματα, αλλά θα υπάρχει συνυπευθυνότητα της εταιρείας.”

 

error: Content is protected !!