Την Πρέβεζα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός Βόλου

milonas 728x90 1
728x110 1

Με την Νικόπολη Πρέβεζας , την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου , συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας μας στο  πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας  , για την επίτευξη του  στόχου της παραμονής της στη κατηγορία .   

   Η ομάδα της Νικόπολης Πρέβεζας είναι η πιο αδύνατη ομάδα του ομίλου , ευρισκόμενη στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πινάκα  και ο Ολυμπιακός την είχε κερδίσει  στον αγώνα του πρώτου  γύρου με σκορ 84-74        

   Η νίκη για την ομάδα μας είναι μονόδρομος και με την επίτευξη της θα γίνει  ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την παραμονή  τέσσερεις  αγωνιστικές  πριν την αυλαία του πρωταθλήματος (η ομάδα μας έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική) . 

   Η παρουσία της ομάδας μας στον αγώνα με την Λευκάδα ήταν ελπιδοφόρα , παρά την ήττα με 89-74 αφού αγωνίστηκε χωρίς τον  Δημήτρη Μπόγδανο ο όποιος προτιμήθηκε να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας (θυμίζουμε ότι λόγω προβλήματος στη μέση δεν αγωνίστηκε και στον αγώνα με τον ΑΟΚ Βέροιας) και με τον επίσης τραυματία  Θεόδωρο ‘Ιλτσογλου. 

  Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Νικόπολη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας μας Παναγιώτη Γκουγκουτούδη .

  Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των αθλητών και του προπονητή μας  και να τους δώσουν ώθηση για τη κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα . 

error: Content is protected !!